2014. október 16., csütörtök

John Masters Organics - Levendulás tengeri sós hajspray


Strawberryneten találtam rá erre és annyira megtetszett hogy levendulás, és hát akciós is volt, meg ugye a törzsvásárlói kedvezményem, szóval megrendeltem. Persze ennyi erővel akár magam is elkészíthettem volna, hiszen az összetevők listája nem túl hosszú :)



A lényeg, hogy ebben nincs semmi extra hozzáadott dolog, tényleg csak só meg víz meg organikus levendula illóolaj. Alapvetően a "beach look" elkészítéséhez ad segítséget, de jóval több annál. Nálam felváltotta a TIGI Root Boost sprayt, lehet hogy nem emelei meg annyira természetellenesen durván a hajam, de szép volument ad. Hajmosás után a törölközőnedves hajra teszek belőle.


Ha nem hajszárítóval szárítok, akkor meg befújom a félig nedves hajamt vele és az ujjaimmal gyűrögetem, nagyon szép kis hullámok alakíthatóak ki és a haj nem lesz tőle sprőd, hanem inkább selymesen szállós. Tényleg olyan igazi strandfrizura :) Elvileg a benne lévő levendulaolaj kíméli meg a hajat attól hogy egy nagy száraz gubanc legyen, ráadásul jót tesz a fejbőrnek is. A benne lévő tengeri só meg pont elég volument ad a frizurának, olyan természetes jellegűt.



Szintén előny, hogy két hajmosás között fel lehet vele frissíteni a frizurát is, na nem annyira mint egy szárazsamponnal, de azért tűrhetően.


Eredeti áron elég húzós, bár akár még az is megérné mert tényleg csodás levendulaillata van és rendkívül sokáig elég lesz ahogy elnézem, ráadásul tiszta és megbízható termékről van szó. Ha meg azt gondoljuk át, hogy levendulaolaj, tengeri só és desztillált víz segítségével mi magunk is csinálhatunk ilyet, háát :)) Szóval így leárazva nekem azért megérte, de egyszer bizony fogok ilyet készíteni magamnak!

1 megjegyzés:

  1. nice post
    would you like to follow each other? :)
    i'll follow back after it
    www.myab.me

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...