2015. április 24., péntek

Heti Miegymás - haul, kívánságlista


Hetihaul: Az Iparfümériában TheBalm akció volt, így beszereztem egy Hot Mama pirosítót ( némileg Nars Orgasm dupe ) és egy Cheater szempillaspirált, ezekhez ajándékba pedig járt egy kicsit Stainiac ajakfény és pirosító.

Hetikívánságok: Nagyon szeretnék valami dögös és valami jópofa és valami vagány és valami kényelmes tavaszi cipőt. Szóval ha mindezt nem találom meg egyben akkor legalább négy cipőre lesz szükségem :)


Ezt el tudnám képzelni tavaszra, nyárra: Zara, 9995 Ft


A Mangoban tetszett ez a szandál, de zsinórral van és én jobban örültem volna bőrszíjnak ( vagy legalább műbőrnek ) - ez 6.995 Ft-ba kerül, bezzeg ami bőrszíjjal van az a Zarában és a Mangoban is horror áron van ( 30ezer körül )


A H&M-ben nagyon tetszik ez a kis egyszerű szandál 3990 Ft-ért, ezt valószínű meg is veszem a biztonság kedvéért :)


Hetiakció - Ha már a H&M-nél tartunk, 2015.05.03-ig ingyenesen szállítanak házhoz az online shopból!




4 megjegyzés:

  1. En mar rendeltem is ketszer a H&M-tol :) Csak a futarszolgalatuk ne lenne a DPD, mert azzal csak a baj van...legalabbis Debrecenben....:( Sosem akkor hozzak, amikorra jelzik, nagy utanajarasok utan napokkal kesobb. Telefonon elerhetetlenek, emailre csak automata uzenet erkezik. A kerest, hogy kiszallitas elott hivjon fel telefonon, es ne csak ugy meglepetesszeruen alljon a haz kulso utcai bejarata elott, ignoraljak, pedig direkt jeleztem, hogy nem jo a csengo es nem tudok a kesobbi szallitasuk miatt egesz nap otthon ulni..... Jot nem tudok mondani, de ez lehet, hogy csak itt ilyen sz@r.... Pedig mar rengetegszer szallitottak futarok hozzam csomagot...ez katasztrofa sajnos,...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó, nem is tudtam hogy ennyire gáz a DPD...

      Törlés
    2. A par napja rendelt cuccomat szombaton a h&m osszecsomagolta, szombaton du jott is az email. Hetfo reggel felvette 6-kor a DPD, atkerult s raktarukba, azota az ott dekkol. Elvileg 1-3 nap a kiszallitas, de ez most sem lesz igy.... Meg mindig a bp-i raktarban van es sejtem, hogy most sem akkor hozzak majd ki, amikorra jelzik az idopontot. Az a baj, h sok cucc nincs a debreceni uzletekben, ami a webshopban kaphato a meretemben. Ezert kenytelen vagyok elviselni es szivni miattuk, a megbizhatatlansaguk miatt... Pedig itt 2 uzlet is van. Volt amit hetekig probaltam megvenni, telefonaltam, maszkaltam, de nem volt, nem jott, vagy pont elfogyott.... Sajnos az emagos rendelesnel mar eljatszottak ugyanezt, igy mar tudtam, h jora nem szamithatok :(

      Törlés
    3. Francba, ez tényleg szívás. Összekaphatnák magukat! Lehet hogy dobni kéne egy mailt a H&M-nek, hogy tudják hogy mennek a dolgok, hátha akkor megnoszogatják kicsit őket vagy valami.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...