2015. április 29., szerda

Rimmel újdonság - Lasting Finish 25 HR Powder Foundation



A Rimmel újdonsága ez a nedvesen alapozóként, szárazon púderként funkcionáló termék ami 4 árnyalatban kapható. Felül maga a púder helyezkedik el, alatta pedig egy alul lyukacsos tartóban a sminkszivacs a felvitelhez ( ami így nedves használat után is meg tud száradni. ) Az alsó rekeszben egy tükör is található, így bárhol, bármikor tudunk javítani a sminkünkön.


Nagyon finom, selymes az állaga, púderként számomra abszolút tökéletes. Alapozóként ezt a színárnyalatot ( Light Porcelain ) a sápadtabb korszakomban tudom elképzelni - ami tulajdonképpen most még tart, de remélem hogy május végére már kap egy kis egészséges barna színt az arcom :) Akkor ezt majd púderként használom a kontúrozással világosabbá tett területek fixálására - vagy csak hogy megakadályozzam a zsírosodásra hajlamos részeken a fénylő arcbőrt.


Kipróbáltam több napon át alapozóként és púderként is külön-külön. Azt mindenképpen megjegyezném, hogy ha valakinek kimondottan száraz az arcbőre akkor ez nem neki való. Viszont örülhetnek a kombinált arcőrűek mert a T-zónát szépen kordában tudja tartani! Szóval mattításra szuper! Pedig ilyen célra szerintem már jóval drágább és összetevőkben is mindenféle furcsaságokkal teletönködött termékeket is próbáltam - erre most a drogériák polcain ott  a megoldás. Korrekt áron, alig pár összetevővel. / 2.599 Ft /
A tartósságnál a 25 óra kipróbálásig nem jutottam el, de egy sima egész munkanapot lazán bír.


A felső csík: szárazon használva
Az alsó csík: nedvesen

Szárazon elsősorban a T-zónára ajánlom, illetve smink fixálására, nedvesen pedig mattító alapozónak, ha valakinek kombinált vagy zsíros a bőre.




2 megjegyzés:

  1. Én is meg vagyok elégedve vele, nagyon megszerettem :)
    Szerintem mióta megvan, csak ezt használom :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is bírom, ez az első ilyen jellegű alapozóm, tök praktikus és jobban mattít mint valami drága kence :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...