2015. május 13., szerda

ILNP Flower Girl


Nos, gondoltam, veszek egy ilyen szolidabb kis rózsaszínes holo lakkot, milyen szép is lesz. Kis decens, meg tavasz, meg virágok....Na, az ILNP lakkok között nincs olyan hogy szolid :))) Ó, egek, ez valami brutál gyönyörű! Szerintem külön kisfilmet kéne forgatni bloggerekről amikor egy holo lakkot fotóznak - vicces lehet a minimum másfél óra, sóhajokkal és az ámulat hangjaival mindenféle pózban és fényviszonyok között, minimum száz képpel amiből végül kiválasztanak ötöt, de közben még mindig elégedetlenek, mert NEM ADJA VISSZA A LÁTVÁNYT...:D
Hát jöjjenek most az én képeim az új kedvencemről, ami cseppet sem visszafogott hanem atomállat és mégis hercegnős és mindenhez megy és vagány meg elegáns egyszerre, és nem tudom valaha fogok-e még másik lakkot használni:





Ugye hogy az üvegben így messziről, milyen ártatlannak tűnik?



Lámpafényben sem fogja vissza magát

Mint a többi ILNP lakknál a minőség és tartósság itt is kiemelkedő - ha már ennyit fizetünk egy körömlakkért, akkor az legyen is ilyen jó! Ecset szuper, felvitel, állag, minden szuper. A Naillandnál vásároltam. A Nailland sírba visz. Csődbe és sírba :)



5 megjegyzés:

  1. Ezt kaptam magamtól névnapomra! Imádom :D

    VálaszTörlés
  2. Azt hiszem én hadilábon állok az ILNP-kel. Három van, abból kettőt próbáltam és nem dobtam magam hanyatt..mint pl a PP-től. Valószínűleg ez a lineáris holo annyira nem az én világom. De attól Függetlenül másokon tetszenek, mint ez rajtad. De majd írok posztot az én példányaimról :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Valószínű az én személyiségem valamelyik rejtett zugához közel állnak ezek az ILNP lakkok, ezért vannak rám ilyen hatással :)) Várom a posztokat a tieidről - bár neked mindig annyira szép a körmöd hossza, formája, mindene, szerintem bármi jól mutat rajta! :)

      Törlés
  3. Nekem is nagyon tetszik, olyan légiesen tündéres :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...