2015. július 22., szerda

ILNP - Summer Crush


Az ILNP 2015-ös nyári kollekciójának egyik árnyalata a Summer Crush, pink és holo és neon! Árnyékban inkább neonpink, ha rásüt a nap akkor inkább enyhén barackba hajló csillogós holo - minden körülmények között látványos marad. Az össze potenciált ami ebben a lakkban van szinte lehetetlen megörökíteni, szóval ezért is a rengeteg kép, minden szögből, közelről, távolról, üvegben stb. :)


Viszonylag áttetsző úgyhogy a 3 réteg minimum kell belőle. A tartóssága és a minősége kiemelkedően jó. Álom felvinni, mesésen terül, pontosan és precízen lehet vele lakkozni.


Nem vagyok egy nagy pinkmester - de annyira beleszerettem hogy tegnap este elvileg egy másik lakkot terveztem, de képtelen voltam ezt lemosni, még egy napig nézegetni akartam a körmeimen :)


Ínycsiklandozóan üde és nyárias szín, tényleg pont olyan könnyű beleszeretni mint egy nyári kalandba :)


A Nailland kínálatában találjátok meg, erre szerintem érdemes beruházni, főleg ha valaki szereti a nyárias színeket.




Árnyékban szinte világít








6 megjegyzés:

  1. Nem nagyon kedvelem az ILNP holoit mert Rájöttem hogy a lineárisszerű holo nem az én világom. Viszont ez a lakk szép, és jól is áll:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. No igen, 4 árnyalatot bevásároltam ebből a kollekcióból, de valóban nem a holo hatás miatt, hanem annyira eltalált és kedvemre való színeknek tűntek. Ez egyelőre nekem is nagyon bejön, főleg így a negyven fokban :)))

      Törlés
  2. annyira szép, jól sikerült kollekció lett ez. :) melyik árnyalatokat vetted még meg? :)

    VálaszTörlés
  3. Eszméleten szép színe van *.*

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...