2015. július 29., szerda

Remington PROtect hajszárító, hajvasaló és hajsütővasMár kapható a Mybeautytools webáruházban a Remington újdonsága a PROtect termékcsalád amivel otthon is profi módon formázhatjuk a hajunkat károsodott hajtincsek nélkül. A hajformázóknál a HydraCare eljárással hűvös pára segítségével lehet elérni a tökéletes, kímélő hőmérsékletet és olajos kondicionálással is kapunk extra ápolást: keratin, argán- és makadámiaolajjal átitatott hajsütővas illetve simítólapok. A PROtect ionos hajszárító ThermoCare technológiával nagy teljesítményt biztosít alacsony hőmérséklet beállítás mellett is és szintén alkalmazza az olajos eljárást amitől már hajszárítás után sokkal puhábbak lesznek a tincseink. / keratin, argán- és makadámiaolajos betét a levegőkimeneti gyűrűn /

Ráadásul most a promóciós kuponkód segítségével 3.000 Ft kedvezménnyel és ingyenes szállítással vásárolhatóak meg ezeke a termékek! Az akció augusztus 20-ig tart, részletek a fenti nyitó képre kattintva.
Ha regisztráltok a www.remingtonprotect.hu oldalon most megnyerhetitek a 3 db PRO tect hajsimító egyikét!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...