2015. augusztus 11., kedd

Summer bucket list



Még nincs vége a nyárnak, rengeteg lehetőség van hogy jól érezzük magunkat, használjuk ki a maradék időt! Összeállítottam egy nyári bakancslistát nektek, mi mindent lehet még belezsúfolni ebbe a nyárba:


  • A legaktuálisabb a hullócsillag nézés, amit kimondottam most tudtok megtenni, főleg mától kb. péntekig-szombatig lehet nagy gyakorisággal hullócsillagot látni, óránként akár tíz-húsz vagy még több kerülhet a szemetek elé!

  • Bornapok, borfesztiválok - sok helyen rendeznek augusztusban bornapokat, mi lehet annál kellemesebb, mint egy pohár finom borral a kezünkben a kedvesünkkel vagy barátokkal andalogni egy langyos nyári estén?

  • Fedezzetek fel egy közeli bányatavat, ami fürdőzésre alkalmas. Sokszor kristálytiszta a vizük és jó kis eldugott helyeken vannak, egész más a hangulata mint egy "hivatalos" strandnak. Persze a legtöbb hamar mélyül, úgyhogy inkább úszni tudóknak javasolt, de azért napozni, lazulni lehet a parton :)

  • Szabadtéri mozi - Ezt tényleg csak nyáron élvezheted! Szinte mindegy is milyen film, a lényeg, hogy nagyon hangulatos :)

  • Vacsora a szabadban: barátok, könnyű ételek, finom italok, mécsesek, gyertyák - kertben, háztetőn, szabadban - ahol csak helyet találunk


  • Biciklitúra - ezt is a legegyszerűbb nyáron, felpakolni pár szükséges holmit - sok folyadékot főleg - és elindulni felfedezni a környéket!



Képek forrása: Pinterest











Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...