2015. november 30., hétfő

Lavera Basis Sensitiv kézkrém



Amikor először volt szerencsém egy krémhez a Lavera Basis Sensitiv termékcsaládból, azonnal elnyerte a tetszésemet. Natúrkozmetikumokat is elég gyakran rendelek az Iparfüméria webáruházból, mert elég nagy választékban vannak.
Valami csodálatos, krémes, komfortos illata van és igazi kincs a bőrnek. Úgyhogy a téli időszak kezdetén be is szereztem egy ilyen kézkrémet, hogy megvédjem a kezem a hideg káros hatásaitól. Bio mandulát és bio shea vajat tartalmaz, mindkét összetevő intenzív ápoló hatással bír. Mindezek mellett kamilla kivonatot is tartalmaz, úgyhogy az érzékeny bőrt is nyugtatja. Csodát tesz a kiszáradt kezekkel, körömággyal és nagyon gyorsan beszívódik. Pihepuha és selymes lesz a kezem tőle.





Nem tartalmaz parabént, szilikont, kőolaj származékot. Ökológiai gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz, vegán és NaTrue minősítéssel ellátott. Mesterséges színezéket vagy tartósítószert sem tartalmaz és természetesen nem tesztelték állatokon.

Megnyugtatónak érzem ha minél több ilyen natúrterméket használok, sajnos nem mindegyik kozmetikumom ilyen, de igyekszem odafigyelni. Legalább amit olyan gyakran használok mint a kézkrém, az legyen tiszta és bőrbarát!




Kimondottan száraz bőrre is remek, anélkül hogy zsíros hatást hagyna maga után. Nagyon könnyű krém, ami azonnali enyhülést nyújt. Tényleg igazi védő-ápoló pajzs a kezeknek!

Azt hiszem nálam ezentúl állandó lesz ez a krém, mondhatni ez lesz az alap komfort-krémem, ami mindig lesz otthon. Éjszakára is szuper, mert annyira gyorsan beszívódik, semennyire nem hagy ragacsos érzetet, úgyhogy szinte rögtön krémezés után már nyúlhatok is a könyvekhez vagy e-könyv olvasóhoz - ami elalvás előtt elég gyakran előfordul :)

2 megjegyzés:

  1. Hű ez most nekem is nagyon jól jönne, így hogy jön a hideg nagyon száraz a kezem, az meg, hogy natúr termék is az extra plusz pont:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez tényleg nagyon jó, még valamelyik PURE Pixiboxban fedeztem fel, csak az nem a kézkrém hanem az általános krém volt, nagyon megkedveltem :) Szerintem van olyan jó mint a drágább, exkluzívabb shea vajas kézkrémek, legfeljebb a csomagolása puritánabb.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...