2015. december 8., kedd

Makeup Revolution - I Heart Makeup - Fast love paletta



Elsőként pirosítókat próbáltam a Makeup Revolution márkától, majd ezen felbuzdulva megrendeltem az első palettámat - az Iparfüméria webáruházból -most pedig a másodikat: a Fast love fantázianevűt. Az tetszett meg benne, hogy egyaránt tartalmaz nappali és esti smink elkészítéséhez színeket és matt és fényes textúrákat is. Ráadásul a felső, gyakrabban használt matt színekből több van és az extrább, fényesebb színek pedig elférnek szépen a két alsó sorban.

Összesen 32 árnyalat található a palettában a föld tónusoktól az élénkebb színekig. Praktikus paletta tükörrel és applikátorokkal ( bár én inkább ecseteket használok ) A legjobban kihasználhatónak a mattokon kívül az alsó sor zöld, zöldeskék és barna árnyalatait érzem, de szívesen fogok kísérletezni a többivel is. 

Szárazon is tökéletesek a színek, de nedvesen egyenesen szemkápráztató, főleg az élénkebb kékek! Alappal teljesen tartósak, megint csak azt tudom mondani, hogy nagyon megérik az árukat ezek a paletták!




A felső sor matt árnyalatait nehezebb fényképen megmutatni, de ettől függetlenül jól pigmentáltak és könnyen felvihetők. Viszont a selymes és csillogó árnyalatok állaga egyenesen mennyei, krémes, erősen pigmentált, egy álom velük dolgozni. Egyedül a csillámos feketénél tapasztaltam némi porzást, azzal óvatosabban kell bánni.


Legfelső sor


Felülről a második sor


Alulról a második sor


Alulról az első sor




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...