2015. december 9., szerda

Pixibox - 2015. december


Az ünnepek előtt a már amúgy is várva várt dolgok iránt érzett öröm is felértékelődik, úgyhogy a szokásosnál is nagyobb izgatottsággal vettem át a decemberi Pixiboxot. Nem árt a nagy karácsonyi készülődésben és vásárolgatásban magunkat is meglepni valamivel :) A Pixibox pedig mindig kellemes meglepetés, mert olyan még sosem volt, hogy egy-egy dobozból ne vált volna valami a kedvencemmé, általában jól eltalált dolgok vannak benne.

Egyébként is öröm nézni a Pixibox fejlődését, alakulását - letisztult design, a célközönség igényeinek egyre pontosabb felmérése, barátságos ügyfélszolgálat, újdonságok és akciók....
Ezzel a dobozzal is elégedett vagyok, látszik hogy gondosan válogatott és a jól használható hétköznapi termékek mellé csipetnyi luxus és magas minőségű dekorkozmetikum is került. 



A csomagolás szívmelengető, igazi elegáns ünnepi kiadás.


Első pillantás a doboz tartalmára. Annyira bírom ezt a pár másodpercet, amikor csak gyorsan végigpásztázom és csak félig-meddig azonosítom a dolgokat és hagyok magamnak egy kis időt a találgatásra :)) Aztán szépen egyesével megvizsgálok mindent és magamban rangsorolom, hogy minek mennyire örülök....Remek és izgalmas program :)

A dobozom tartalma:

Schwarzkopf professional OSIS+ Flatliner hajkiegyenesítő, hővédő szérum - 200 ml, teljes kiszerelés
URIAGE AquaPRÉCIS hidratáló gél-krém normál bőrre - 40 ml teljes kiszerelés
URIAGE Micellás arcleosó termálvízzel  - 50 ml utazó méret
ARTDECO Perfect Volume Mascara vízálló szempillaspirál - teljes kiszerelés
CURAPROX Black is White fehérítő fogkrém - 8 ml, minta
Gucci Bamboo parfüm minta - 1,5 ml


Uriage micellás lemosó - szuper praktikus, sminktáskába beférő kis sminklemosó - 100% örülés! Uriage márkával eddig jó tapasztalataim voltak - szintén a  Pixiboxnak köszönhetően, úgyhogy ez rendben van.


Curaprox Black is White fogkrém - na ezt nem biztos hogy levettem volna a polcról, de így lehetőségem lesz kipróbálni és eldönteni, hogy tetszik-e :)


Uriage AquaPrécis hidratáló - újabb bizonyíték arra, hogy a Pixibox a telepátia területén is kutatásokat végez - pont elfogyott a hidratáló krémem és azért nem vettem, mert reménykedtem benne hogy lesz valami a Pixiboxban amivel kihúzom év végéig :)


Artdeco szempillaspirál - De ez az amire igazán, nagyon vágytam: egy jó minőségű szuperfekete szempillaspirál! Az sem gond hogy vízálló, az ünnepi rohangálások és látogatások alkalmával pont jól fog jönni, meg ugye ki tudja melyik ajándéktól sírom el magam, vagy melyik karácsonyi filmen? :)))


Schwarzkopf Professional Osis hajegyenesítő, hajvédő - ezt szintén nem vettem volna meg mostanában, mert elég sok ilyen termékem van épp, de így legalább lehet hogy rábukkanok egy új kedvencre - és egy darabig biztosan nem kell ilyesmit vásárolnom!


Gucci Bamboo parfümminta - egy csipetnyi luxus illat pont a megfelelő időszakra - bár a neve nem feltétlenül ezt sugallja, de egy tipikus mély, gazdag, nőies illat



Nekem ez megérte, mindent fogok tudni használni és két olyan termék volt amit épp készültem venni - hidratáló és szempillaspirál - így most ezek is kipipálva! Meglepetés - pipa, praktikus kozmetikumok - pipa, dekorkozmetikum - pipa, finomillat - pipa :)













3 megjegyzés:

  1. Jó kis doboz lett, az Uriage termékekért már megérte megrendelni, bár egy kis ünnepi csillogás nekem hiányzik belőle.
    Összességében véve egyébként sajnálom, hogy lemaradtam róla.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, értem mire gondolsz, a karácsonyi kiadásba jó lett volna valami elegáns vörös rúzs, vagy arany szemhéjfény, vagy egy szép csillogó lakk - de azért így is jó kis doboz lett, tényleg :) Viszont ha már szóba jött a csillogás, a dobozt átfogó szalag hátoldalán van egy igazán nagyvonalú Rosetti bizsu kedvezmény, azt biztos felhasználom!

      Törlés
  2. Tényleg érted, mire gondoltam! :D Én pont egy vörös rúzsra, vagy egy arany szemhéjpúderre tippeltem, amikor megláttam, hogy lesz Artdeco termék, de persze a szempillaspirál is szuper, mert az sokkal kevésbé megosztó, mint mondjuk egy csillogó szemfesték lett volna.
    A Rosettitől kedves gesztus a kedvezményes kupon. :)

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...