2016. március 29., kedd

Naturica Curl Texturizer Lotion





Az Iparfüméria natúrkozmetikum kínálatában egy újabb érdekességet találtam, a Rica olasz kozmetikai cég termékeit.




Mivel szicíliai gyártóról van szó, a kozmetikumokban előszeretettel használják az Etna vulkanikus anyagait. 1994-ben alapították a céget, és viszonylag hamar ismertté vált a magas minőségű alapanyagoknak és a környezettudatos hozzáállásnak köszönhetően. A Naturica prémium hajápoló családot 2014-ben indították.



Régóta kerestem egy olyan hajformázó terméket amivel a levegőn szárított hajból ki lehet hozni a legtöbbet és lehetőleg kíméletes. A Naturica Curl Texturizer Lotion végül bevált hajszárítóval és anélkül is, úgyhogy nagyon örülök hogy rátaláltam. Ez valóban egy gyengéd hajformázó termék, szóval ne várjunk tőle irreális volument, viszont gyengéd összetevői miatt óvja, sőt ápolja a frizuránkat. Azoknak ajánlom akik a természetesebb hatást szeretik.


Ez egy krémes formázó termék amit törölközőnedves hajra kell felvinni, a teljes hajhosszra és utána szárítani.

A szabadalmaztatott Pro-Structure technológiának köszönhetően több napon át védi a hajat a káros hatásoktól ( hidrolizált dió kivonat és proteinek segítségével )

Ezen kívül Opuntia Ficus Indica olajat is tartalmaz, amit fügekaktuszból vonnak ki, remek revitalizáló és tele van antioxidánsokkal - nemcsak a hajnak, de a fejbőrnek is jót tesz.

Az illata nagyon kellemes, krémes. Nem kell belőle sok, és nyugodtan fel lehet vinni a hajtövekre és a hajvégekre is, nem nehezíti el - így mindenhol érvényesülnek az ápoló összetevők. Gyakorlatilag majdnem olyan mintha egy balzsam és egy hajformázó keveréke lenne, így én előtte nem is használok egyéb leave-in terméket. Természetesen ha hajszárítóval szárítunk akkor látványosabb a végeredmény - de a levegőn szárításkor kihozza a frizuránk természetes esését, lágy hullámait, én ezt nagyon tudom értékelni. A termék legfőbb előnye valóban a természetes hullámok hangsúlyozása, puhaságot és textúrát ad nekik.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...