2016. március 1., kedd

Remington REVEAL arctisztító készülék - akció és nyereményjáték


 A Remington újdonsága a REVEAL arctisztító készülék 2016.03.01.-31. között 25% kedvezménnyel vásárolható meg a MyBeautyTools.hu webáruházban!

A REVEAL elektromos arctisztító a ráncok mélyéről és a pórusokból is eltávolítja a szennyeződéseket, sminkmaradványokat. A kefés fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiájának segítségével az arcápolás sokkal hatékonyabb, az arcbőr tisztán tartható, felfrissül, a masszírozó fejnek köszönhetően pedig a bőrt mintha kicserélték volna. Férfi változatban is kapható, RECHARGE néven, ez a készülék is akciósan megvásárolható.

Hogyha többet szeretnél megtudni ezekről a készülékekről, látogass el a


oldalra, ahol ráadásul egy szuper nyereményjátékra is tudsz regisztrálni, ahol hármat sorsolnak ki az alábbi szépségápolási csomagból:



·         1 db Remington CR4000 REVEAL pedikűr készlet
A Perfect Pedi készülék gyengéden végzi a bőrkeményedések eltávolítását, már egyetlen használata után is szemmel láthatóan sima eredményt kaphatunk.
·         1 db Remington BB1000 REVEAL testkefe
A Remington REVEAL nedves-száraz forgó testkefe segítségével sugárzóan szép, bársonyos bőrünk lehet. A tested szárazon végzett kefézésével bársonyos, sima bőr érhető el, míg a zuhany alatti nedves kefézéssel bőrradírozást folytathatsz.
·         1 db Remington MPT4000C REVEAL Beauty készülék
A Remington REVEAL szemöldökigazító készlet segítségével elért szőrtelen bőr már fél siker a tökéletes megjelenés kialakításához.
·         1 db Remington EC300 REVEAL szempilla göndörítő
A Remington REVEAL fűtött szempilla göndörítő és csipesszel ellátott készlet segítségével kiemelheted igéző tekinteted!

A játék szintén március végéig tart, szerintem ezekért a nyereményekért nagyon megéri regisztrálni :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...