2016. május 26., csütörtök

Milk Shake Whipped Cream kondicionáló hab



Vannak dolgok amik egyszerűen elvarázsolnak, imádom hogy ilyesmik léteznek! :) Hogy lehet valami ennyire édes? Egy hajkondicionáló hab isteni illattal, tejszínhabra emlékeztető flakonban :)


A jópofaságon kívül azért komoly ápoló tulajdonságokkal is bír: tejfehérjét és speciális antioxidáns formulát, E és B5 vitaminokat valamint búzaproteineket tartalmaz, puhítja, védi a hajat. Törölközőnedves hajon célszerű használni, nem kell kiöblíteni. Tökéletesen kezelhetővé teszi a hajat, nagyon könnyű utána kifésülni. Én szárazon is szoktam használni, hogy kicsit puhítsam a hajvégeket. Az illata FENSÉGES! Persze ha valaki szereti az édeset. Konkrétan engem vaníliafagyira vagy vattacukorra emlékeztet, szenzációs, függőséget okoz! Ha nem lennék érett, felnőtt ember, talán még meg is kóstolnám....:)))


Pontosan olyan a flakonja mint a tejszínhabnak és a kinyomott hab is úgy néz ki:


Nekem egy kis mintám van belőle, őrzöm mint egy kincset hogy minél tovább tartson. A 200 ml-es verziót ITT tudjátok megvásárolni. Drága, bár ha a hasonlóan cuki kinézettel és édes illatokkal operáló Tigi termékeket nézzük, nem kerül többe azoknál. 

Nem okoz csalódást ez a hab, a használata a kellemesség csúcsa, az illat egy darabig meg is marad, de nem zavaróan és tényleg puhává, fényessé és széppé teszi a hajamat. Nem nehezíti el, könnyes és légies marad a frizura. Nem lesz tőle hamarabb zsíros a haj - pedig az leave-in balzsamoknál elő szokott fordulni. 

Mindenképp próbáljátok ki kicsit kócolódott vagy sprőd száraz hajra is, csodát tesz! 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...