2017. december 6., szerda

Jön! ADAM&EVE by PIXIBOX decemberi kiadás



A héten rendelhető a PIXIBOX legújabb ADAM&EVE kiadása ami csodálatos ajándék pároknak, hiszen férfiaknak és nőknek is vannak benne kozmetikumok. Illetve magunknak is megvehetjük, a kisebb vagy nagyobb családban biztosan mindegyik termék gazdára talál! Hogy mindenki biztosra mehessen a márkákat már fel is fedte a PIXIBOX, az alábbi gyártótól lesznek benne meglepetések:



+GENT KLUB+  - A GENT KLUB egy közös együttműködés lesz a Szakállasember webshoppal, prémium minőségű férfikozmetikumokat kínálnak, úgyhogy az ő részükről biztosan valami szuper férfidolog lesz benne, bár a múltkori Szakállasember Belga tusfürdőt én gond nélkül lenyúltam a férjemtől mert annyira finom illata volt, szóval nem tudni kinél köt ki majd :)

Tesori d'Oriente  -a Tesori d'Oriente egy olasz kozmetikai márka, nagyon jóféle parfümökkel és tusfürdőkkel, szóval a jó illat garantált

STR8 - egy igazi férfias márka, szóval ez biztosan pasis cucc lesz

URIAGE - az URIAGE egy érzékeny bőrre szakosodott, termálvizet tartalmazó dermokozmetikai márka, bármi is lesz tőlük az szerintem uniszex, egy pár mindkét tagja használhatja majd valószínűleg

Jean Paul Gaultier - valószínű parfümminta :)

Paco Robanne - szintén parfüm, nőire tippelek és azon belül is egy bizonyosra, meglátjuk eltalálom-e :)




Annyit tudok spoilerezni, hogy férfi és női testápoló biztosan lesz benne, 3 full size termék, 1 mini és két minta. Ráadásul speciális áron lesz, mindössze 3.990 Ft! Akit érdekel, mindenképpen iratkozzon fel a PIXIBOX hírlevelére hogy értesüljön az indulásról.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...