2018. május 28., hétfő

Hylamide - Pore Flush




Miután kipróbáltam a Deciem Hylamide vonalából a SubQ szérumot, kedvet kaptam hozzá, hogy jobban megismerjem a termékeiket. Hosszas válogatás után erre a szuper kis problémamegoldó kozmetikumra esett a választásom. A tág pórusú vagy kifényesedésre hajlamos bőr nyáron még nehezebben kezelhető, így jól jön valami ami segít kordában tartani. Erre a problémára nyújt megoldást a Hylamide Pore Flush.

Növényi és tengeri kivonatokat tartalmazó formula, mely segít csökkenteni a pórusok méretét és a túlzott faggyú aktivitást. Persze nyilván a legnehezebb dolog a világon a pórusok méretét csökkenteni, hiszen azok teljesen soha nem tüntethetők el, de az egyetlen dolog amivel tényleg meg lehet előzni a tágulásukat az a rendszeres tisztán tartás. Ha segítünk a bőr zsírosodásán, akkor segítünk a pórusainkon is.


A Hylamide Pore Flush egy gyengéd, tonikszerű arcpermet, amit a bőrtisztítás utáni első lépésként használhatunk, segít egyensúlyba hozni és megnyugtatni a bőrt, az alábbi fő összetevőkkel:


Réti legyezőfű bioszármazék: segít kioldani a pórusokból a felgyűlt felesleges zsiradékot és elhalt hámsejteket

Illatos ruta bioszármazék: segít kordában tartani a bőr saját zsírteremelését

Természetes tengeri polymerek: egy természetes és nem komedogén filmréteget hoz létre a bőrön ami segít a pórusokat feszesen tartani

Varázsmogyoró kivonat: köztudottan a problémás bőr egyik megmentője, gyulladáscsökkentő




Nos, ez valóban egy kis csodaszer, a pórusok tisztán tartásában főleg. Minden eltömődést és felesleges zsírosságot eltávolít, így hosszú távon is segít a pórusokat feszesen (tehát kevésbé láthatóan) tartani. Az azonnali hatás is szembetűnő, hála a tengeri polymereknek. Számomra abszolút lenyűgöző, hogy növényi hatóanyagokkal ütősebb eredmény érhető el, mint mondjuk valami szilikonos műcuccal...



A használata egyszerű, csak spriccelek belőle az arcomra és kész. Az illata friss, növényi.

A bőr zsírosodását nagy mértékben csökkenti, a nap folyamán érezhetően tisztább és frissebb az arcom. Közben egyáltalán nem szárít, ami zseniális, mert sok pórusösszehúzó csak ront a bőr általános állapotán, de a Pore Flush minden szempontból jót tesz. A felvitt smink is sokkal tartósabb lesz, nagyon jó alap. Tényleg sokkal egységesebb és üdébb vele a bőrkép.

Szerintem nagyon korrekt kis cucc ez, és kombinált vagy zsíros bőrűeknek remek választás!


A Hylamide Pore Flush a Skinsmart webáruház kínálatában elérhető!


Nem tartalmaz hozzáadott illatanyagot és színezéket, állatokon nem tesztelt termék.




A terméket tesztelésre kaptam, a cikkben írottak a saját véleményemet tükrözik.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...