2018. szeptember 28., péntek

Make Me BIO szemápoló krém maracuja és zöldtea kivonattal SPF 25


Mindig elsőként a Bio kategóriát nézem meg amikor a Notino webáruházból vásárolok, mert igazi kincsekre lehet bukkanni. Ilyen felfedezés volt számomra a Make Me BIO márka is, elsőként a rózsavizes permetet próbáltam tőlük, amit imádtam. Legutóbb pedig ez a maracujás és zöldteás szemkörnyékápoló tetszett meg, nemcsak a hatóanyagok miatt, hanem azért is mert fényvédőt is tartalmaz. Őszintén szólva viszonylag kevés szemkrém van hasonló áron ami a nap káros sugaraitól is véd.


A Make Me bio egy környezetbarát lengyel márka, egészséges és a lehető legtermészetesebb hatóanyagokból készítenek kozmetikumokat. 100%-ban biztonságos, bőrbarát termékeket állítanak elő, melyek nem tartalmaznak káros összetevőket, szintetikus anyagokat. 


Ennek a szemápolónak az összetevői is egyenesen lenyűgözőek:

Aloe vera: puhítja és regenerálja a bőrt
Napraforgó olaj: antioxidáns és gyulladáscsökkentő hatású
Olíva olaj: könnyen behatol a bőrbe és F vitamin tartalmának köszönhetően hosszan tartó hidratálást biztosít
Kókuszolaj: antibakteriális, hidratáló hatású
Shea vaj: véd és regenerál
Selyem proteinek: segítenek nedvességgel ellátni a bőrt
Hialuronsav: remek anti-aging összetevő, szintén jól hidratál, feltölti a finom ráncokat
Argán olaj: ránctalanít
Zöldtea kivonat: stimulálja és védi a bőrt
Maracuja: regenerál és ragyogóvá teszi a bőrt, A, B és C vitaminnal és ásványi anyagokkal
Árnika olaj: gyulladáscsökkentő hatású



Minden bőrtípusra használható, segít a szemkörnyék fiatalon és frissen tartásában. Én elsősorban napközben használom, de este is alkalmazható. Masszív, gazdag krém, kevés is elég belőle. A pumpás adagolónak hála, nagyon praktikus a használata.

Szerintem ez a krém egy igazi nagyágyú, csodálatos hatóanyagok vannak benne, már önmagában ezek közül egy-kettő is jelentős javulást hoz a bőr állapotába, de ez így mind együtt, elképesztő. Igazán mély ráncaim vagy karikáim nincsenek, de csodálatosan hidratált és feltöltött a szemkörnyékem tőle, tényleg érzem hogy tettem valamit az öregedés ellen :) Egy hátránya van, hogy a gazdag állaga miatt nem szívódik be azonnal, várni kell 1-2 percet mielőtt esetleg korrektort vinnék fel. 

Nemcsak azoknak ajánlom akik szeretik a természetes kozmetikumokat, hanem azoknak is akik nem szívesen vásárolnak méregdrága luxus szemápolókat, de mégis hasonlóan ütős hatású termékre vágynak: ebben őszintén szólva szinte minden megvan ami kell.


Ennek a krémnek önmagában is elbűvölő a csomagolása, a kis rusztikus zsinórral meg minden, de ha valaki esetleg ajándékba vásárol, nem árt tudni, hogy a Notino webáruházban díszcsomagolással is megrendelhető bármi. Többféle gyönyörű díszdoboz közül lehet választani, hogy igazán nagy legyen az öröm! A vásárlói kosárban, a megrendelés befejezése előtt lehet kiválasztani a funkciót. Egyedül arra kell ügyelni, hogy ez a kosár teljes tartalmára vonatkozik, így csak azokat pakoljuk bele amiket egy ajándékdobozba szeretnénk. Én karácsonyra biztosan fogok élni ezzel a lehetőséggel, főleg mivel már kinéztem valakinek parfümöt ajándékba, ami tökéletes lesz egy ilyen elegáns dobozban :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...