2021. április 18., vasárnap

Lookfantastic Beauty Box - 2021. április

 



Úgy látom a Lookfantastic csapat próbálja mostanában kicsit jobb kedvre deríteni az előfizetőket, hiszen az utóbbi néhány doboz élénk, vidámabb színekben érkezett. Az ember tényleg megörül egy ilyen üdítő meglepetésnek, már mielőtt kibontaná. Az áprilisi kiadásban a tartalom sem okoz csalódást, és eddig ebben van a legtöbb teljes kiszerelésű termék. Sőt, idén eddig ez a legmagasabb összértékű doboz. 6 terméket tartalmaz, 137 Font összértékben, persze ehhez az egyik full size luxus kozmetikum járul hozzá leginkább.




Az áprilisi Lookfantastic Beauty Box tartalma:

Avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight Serum - 30 ml - teljes méret 
Eylure műszempilla 3/4 length Light and Whispy Lashes - teljes méret
GLOV Scrubex Exfoliator Cloth - teljes méret
Nails INC Mayfair Lane körömlakk - teljes méret
REN Evercalm Global Protection Day Cream - 15 ml - utazó méret
Beauty Pro Rose Infused Sheet Mask - teljes méret




A Nails.INC lakknak örültem szinte a legjobban, annyira szeretem ezeket és ez a szín is elegáns és gyönyörű, tökéletes lesz tavaszra! Ennek az ára 11 Font egyébként.



Az Eylure műszempillának is bizonyára sokan örülnek, én őszintén szólva még sosem használtam ilyet, de lehet hogy teszek egy próbát valamilyen alkalomból. Az biztos hogy fel lehet vele dobni a megjelenést. Ennek az ára 6 Font körül mozog.




Egy fátyolmaszk is mindig kellemes meglepetés, szerintem sokaknál már legalább a heti rutin része egy ilyen, tehát mindig jól jön. A Beauty Pro Rose Infused Sheet Mask tisztítja, regenerálja a bőrt, csökkenti a pirosodást, 100%-ban növényi összetevőkkel.




A GLOV Scrubex ajak hámlasztó érdekes kis cucc, először nem is tudtam mire számítsak. Tulajdonképpen ez egy darab frottírszerű textil, ami segít leradírozni az ajkakat és élénkíteni a vérkeringést. Hát, azt hiszem ezt már évtizedekkel korábban kitalálták, csak épp fogkefével. De ha már frottírt, az arctörlő sarkával is megoldhatnám :) Persze ez nyilván gyengédebb, de biztosan nem adnék ki 12 Fontot ilyesmiért.





A REN Evercalm az egyik nagy kedvencem, szóval ebből egy utazó méret egyszerűen csodálatos! Ez egy antioxidánsokkal teli nappali hidratáló, ami elvileg érzékeny bőrre is jó, de azért azt nem mondanám. Sajnos az inci vége felé megtalálható néhány illóolaj kivonat. Ezért igazán kár, mert egyébként meg gyógynövény kivonatok, alga és értékes magolajok vannak benne, amik anti-aging hatásúak is.



A doboz értékének nagy részét az Avant Pink Orchid Subtle Restoring Overnight szérum adja. Ez egy éjszakai szérum, ami segít fenntartani a bőr feszességét, harcol a ráncok ellen. Orchidea kivonatot és hialuronsavat tartalmaz. Ez szintén teljes kiszerelés, csak nem a fancy üvegben van mint az eredeti hanem egy praktikus tubusban. Biztosan nagyon jó és hatékony, de indokolatlanul magas az ára szerintem, annyi remek anti-aging szérum van ennél sokkal kedvezőbb áron. Szóval így kipróbálni teljesen oké, de nem adnék ki érte 92 fontot, egek, dehogy.



Összességében igazán remek doboz ez, oké, a Scrubex egy kicsit poén, de a REN, az Avant, a szuper Nails.INC körömlakk és a fátyolmaszk miatt nekem nagyon bejön. A műszempillát meg egyszer végre kipróbálom, így legalább megtudom, érdemes-e ezzel vesződni. Szóval megérte, örülök, jó kis kiadás lett!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...