2013. október 1., kedd

Crazy Rumours ajakápolók az Iherb.com-ról


Életemben először rendeltem az Iherb.com-ról, nagyon nem akartam, mert csak bankkártyával tudtam fizetni, Paypalos fizetésre nem volt lehetőség. Ezt mindenképpen egy nagy hiányosságnak tartom ezen az oldalon, pedig amúgy szuper. Eleve imádom a Crazy Rumours ajakápolókat de eddig csak itthonról rendeltem 890 Ft/db áron+postaköltség és gondoltam körülnézek a neten hátha valahogy olcsóbban jövök ki, mert egyszerre többet is szerettem volna venni. Az Iherbnél 2.77 dolcsi volt darabja ( kb. 580 Ft), a szállítási költség pedig mindössze 4 dollár, de ami a legjobb az egészben, hogy fel tudtam használni egy első vásárlásra vonatkozó kuponkódot amivel kapásból 5 dollár lejött a végösszegből. Így összesen 7.31 dollárért enyém lett ez a három ajakápoló, ráadásul sokat nem is kellett várni rá mert két hét elteltével meg is kaptam a kis dobozkát. Én is kaptam egy kuponkódot amit továbbadhatok: WWD846. Ha ezt beírjátok az első vásárlásnál, akkor 40 dollár alatt 5 dollárt, 40 dollár felett pedig 10 dollárt fognak levonni a megrendelés összegéből. 


Ezek a kis finomságok organikus és vegán alapanyagokból készülnek és híresek a fantáziadús illatkombinációikról. Shea vaj, jojobaolaj, olivaolaj, E vitamin, szójaviasz valamint természetes aromák és esszenciális olajok segítségével készítik őket.


A következő illatokban rendeltem:

  • Ginger Ale - Elvileg gyömbéres üdítő illata van, de szerencsére jobban emlékeztet a sima, friss gyömbérre
  • Spiced Chai - Ez volt a legfurcsább nekem, erős szegfűszeges-fahéjas-kardamomos illata van, télre amúgy remek lesz, de tényleg erős
  • Orange Bergamot - Ez lett azonnal a kedvencem nagyon lágy, finom narancsos-bergamottos illata van, abszolút hangulatjavító, nagyon kellemes.
Az állaguk érdekes mert a Spiced Chai pl. kicsit keményebb az Orange Bergamot lágyabb. Felkenve szépen puhítják, hidratálják az ajkakat és némi fényt is adnak de napközben többször utána kell kenni. Ám ezt nem bánom, mert csupa természetes anyag van benne!



2 megjegyzés:

  1. Mégegyszer 100000000000000000000 hála,hogy pont ez volt a meglepi a nyereményjátékban :3 I-M-Á-D-O-M!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Dejóóóó!!! Örülök neki hogy örömet szereztem vele:)))

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...