2013. október 28., hétfő

Feelunique haul



Nagy kedvenceim közé tartoznak azok a külföldi online shopok ahol szédítő a választék és ingyenesen szállítanak Magyarországra. Az egyik ilyen a Feelunique webáruház ahonnan a fenti termékeket rendeltem. Olyan két hetes kiszállításra számítottam, ehhez képest alig több mint 1 hét alatt megérkezett az áru. Folyamatosan vannak akciók és tényleg rengeteg olyan márka megtalálható ami itthon nem annyira könnyen elérhető. Néhány példa: Burts' Bees, Lily Lolo, Mavala, Marc Jacobs, Moroccanoil, Real Techniques, Seche, Sparitual, Konjac Sponge, theBalm, Yes to


Az egyik ilyen márka amitől már nagyon szerettem volna kipróbálni valamit az Organix. Pinteresten például folyamatosan belebotlottam a Macadamia diós hajpakolásukba, hogy mennyire szuper, de végül nem azt rendeltem hanem ezt a kókusztejes sampont és balzsamot. Elöljáróban annyit hogy eszményi illatuk van, majd egy posztban némi tesztelés után alaposabban bemutatom őket.


Ez a mini hajformázó pedig a John Frieda termékei közül való, elvileg tökéletes beszárítást ígér, volument és összességében szuperebb hajat, meglátjuk, meglátjuk.


A Korres tusfürdők nagy kedvenceim, a guavás érdekelt nagyon amihez épp volt egy ingyen fügés ajándékba, szóval ennek az ajánlatnak nem tudtam ellenállni, így két szuper különleges illatú tusfürdőm lett egy áráért. Azért érdemes böngészni náluk mert ilyen ajánlatokra is lehet bukkanni.

16 megjegyzés:

  1. Benefitet nem szállítanak Magyarországra, kiírja az oldal.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó a francba. Kár. Kösz, hogy jeleztél, törlöm a posztból.

      Törlés
  2. Izgalmasan hangzik az összes termék, várom a részletes posztot :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A samponnal és balzsammal kezdek majd, én ugyanis nagy kókuszillat-kutató vagyok és rengeteg kókuszillatú termékben csalódtam már, de ez egylőre átment :)

      Törlés
  3. Mindegyikre nagyon kíváncsi vagyok, bár a mostani L'Occitane sampon-balzsam duóval nagyon elégedett vagyok.
    Sokat vásároltam innen már, én is szeretem ezt a webshopot, kár, h körömlakkokat már nem szállítanak külföldre, mióta szigorították és a lakkok veszélyes anyagnak vannak titulálva.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az Asosról viszont még lehet rendelni lakkokat bár ott nem feltétlenül ugyanazok a márkák vannak :BarryM, Illamasqua, Models Own, Nails Inc, ilyesmik. Azt a L'occitane volumennövelő sampont meg balzsamot majd én is kipróbálom azt hiszem :)

      Törlés
  4. A kókuszos hajápolókra nagyon kíváncsi vagyok, jól hangzik, hogy eddig elégedett vagy velük :-)

    VálaszTörlés
  5. szia! Feeluniqueról hogyan történik a szállítás? Mivel nem lehet követni, ezért érdekelne, hogy postás hozza, futár vagy ilyen postai futár?köszi

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Én eddig kétszer rendeltem és eddig mindig patent rendben volt az egész és általában kevesebb mint két hét alatt megérkezett. Visszaemlékezve úgy rémlik hogy postai csomagként jött ( nem a leveles hanem a csomagos postás hozta ). Vámmal, ilyesmivel egyszer sem volt gondom, simán érkezett mindkét alkalommal.

      Törlés
    2. Köszi :) Küldenek e-mailt, hogy feladták a csomagot és kb. mikor érkezik meg? HQHairről rendeltem már és ott küldenek ilyen e-mailt.

      Törlés
    3. Szia! Igen, küldenek mailt :)

      Törlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  8. Szia:)
    ha Unique-ről rendel az ember akkor kell e itt vámot, áfát... fizetni , mint ahogy USA-ból? vagy télleg csak annyit kell fizetni amenyit a rendelés leadásákor??
    Előre is köszi a választ

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :) Nekem még soha nem kellett áfát vagy vámot fizetnem feelunique és lookfantastic megrendelésnél, szerintem EU-n belül nem kell.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...