2013. október 10., csütörtök

Októberi Születésnapi Pixibox - Az egyik szemem sír, a másik nevet :)


Ma megérkezett a Pixiboxom, annyira vártam és annyira örültem neki. Aztán kibontottam, íme:

Figyelem! Ha valaki megrendelte és még nem kapta meg, ne olvasson tovább, hogy megmaradjon a meglepetés! :)




A tartalma:

1 db OPI mini körömlakk ( különböző színekben....ugye )
1 db Kerastese hajápoló - Elixir Ultimate szépségolaj 50 ml
Vichy Idealia Life Serum minták
1 db Vichy termálvíz 50ml
1 db Vichy Purete Thermale 3in1 micellás arclemosó 100 ml
1 db Barefaced Beauty Mineral Blusher "Athena" árnyalat teljes kiszerelés
1 db Nina Ricci Mademoiselle Ricci női parfüm 4 ml
1 db Biotherm Aquasource Nuit éjszakai hidratáló arcápoló gél 5 ml
Biotherm Aquasource BB krém minta
Biotherm 3 lépés bőrápoló minta szett / tisztítás, tonizálás, hidratálás /

Kuponok: Vichy 20% és OPI 20%




Íme a minták, mindegyiknek nagyon örültem, abszolút fogom tudni őket használni!


A Kerastese hajolaj baromi drága és már régóta vágytam rá hogy kipróbálhassam mit tud, szóval ez nagyon betalált nálam! Ezt a fajta Vichy arclemosót nem próbáltam még, úgyhogy az örömöm fokozódott. Vichy termálvíz - valahogy sosem tartottam annyira fontosnak hogy vegyek egy ilyet, de azért játszódtam a gondolattal, hát most már van, úgyhogy ez is örvendetes. Aztán az OPI lakk. Amikor a kezembe fogtam majdnem könnyek szöktek a szemembe a csalódottságtól de aztán erőt vettem magamon, hisz felnőtt nő vagyok, igazán butaság lenne megkönnyezni hogy egy áttetsző fedőlakk van a kezemben...Most komolyan?? Egy olyan márkától ami varázslatos színek szédítő kavalkádját kínálja a vásárlóknak, egy fedőlakk? Hiszen lehetett sejteni hogy majdnem mindenki az OPI lakkot várja majd a legjobban. Bármilyen színnek örültem volna, még a legcsúnyábbnak is, ha egyáltalán létezik olyan az OPI-nál.  ( Egyből Azrail jutott eszembe, annyira drukkolok, hogy neked valami csodás szín legyen benne!! ) Szóval itt megakadtam egy pillanatra, na. Aztán a folytatásban ott van az elbűvölő kis Nina Ricci parfüm, ezt még nem is próbáltam de amúgy nagy Nina Ricci rajongó vagyok, úgyhogy megmelengette a szívem. A BareFaced pedig nagyon eltalálta milyen terméket kell a dobozba rejtenie mert egy abszolút csúcs, gyönyörű pirosító!!

Szóval hát így vagyunk ezzel a dobozkával...Alapvetően szerintem nagyon jó dolgok vannak benne és tényleg bőkezű ez a kiadás, egyedül ez az OPI lakk volt amit annyira vártam és hát most sem fogom kipróbálni színesben :) Összességében tényleg szuper csecsebecsék vannak benne, a pirosító, a hajolaj és a parfüm - már ezekért megérte, plusz még a Vichy arclemosó és termálvíz, na meg a minták.

Azért látnotok kellett volna ahogy átforgattam a dobozt és kerestem, hátha valahonnan előbukkan valami vadító körömlakk mégis :)))

10 megjegyzés:

  1. Oh, ezt látni is borzasztó :( Köszönöm hogy drukkoltál nekem, mert lehet emiatt lett kék a lakkom. :)
    Amúgy felnőttség ide vagy oda, lehet én is elsírtam volna magam, és szerintem is a többség az OPI lakk miatt vette meg, bár engem ez a kis mennyiség ütött agyon egy pillanatra :D Tényleg jó a doboz, de még mindig nehéz elhinni, hogy képesek voltak fedőlakkot is beletenni...Sajnálom tényleg :(

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát igen, azért jó érzés, hogy más is egyből vágja milyen lehetett...:) De sebaj, mert a Kerastese hajolajra régóta fájt a fogam ( hajam )...és nekem nagyon tetszik ez a pirosító is! Úgyhogy majd ezek felvidítanak :))

      Törlés
  2. Örülök hogy végül nem rendeltem meg... Elég fos a tartalma megint :( :) legalábbis én nem tudnék ebből nagyon semmit használni! Köszi a gyors posztot róla!

    VálaszTörlés
  3. Én már el is passzoltam a dobozom, mert termálvíz nem igazán kell, lemosót most vettem és annál is maradok ( L'oreal micellar) a minták jók, de minták, és a rosszabb dolgok: icipicimini Opi lakk és az én dobozomban sampon volt! :) Ha olaj lett volna megtartom, mert arra régóta vágyom, de így...A pirosítót kicsit sajnálom odaadni.:)

    VálaszTörlés
  4. Igen, tulajdonképpen így most az egyik legjobb termék benne az a pirosító! Annyiból örülök, hogy felfedeztem ezt a márkát, mert tényleg minőségi darab, és vicces hogy pont nemrég morfondíroztam hogy kéne egy új pirosító, de aztán végül nem vettem.
    Hát az tény, hogy mindenki - köztük én is - valami nagyon nagy dobásra számított.

    VálaszTörlés
  5. Az átlátszó körömlakk elég nagy szívás... Sajnálom, viszont a hajolaj szuper dolog :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A hajolaj szuper, erre nagyon vágytam már :)) Amúgy is rendszeresen használok ilyesmit, úgyhogy jól jön

      Törlés
  6. Nekem egy elég vad, narancsos-piros (sötét korall? téglavörös?) árnyalat jutott, sajnos nagyon nem az én színem. Szívesen felajánlom... ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan? Akkor cserébe elküldöm a fedőlakkot, meg írd meg mi a te színed, hátha találok valami olyasmit itthon :) Az email címem: lakkmatt(kukac)gmail(pont)com. Köszi előre is, nagyon rendes tőled :))

      Törlés
  7. Komolyan, ingyen, és nem kell cserébe más. Amúgy is szökőévente egyszer ha használok lakkot...
    Most megnéztem még egyszer, nappali fényben, így nem annyira pirosas, határozottan narancssárgának látszik, abból is egy neonos verziónak.

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...