2014. január 30., csütörtök

Iherb haul


Nagyon meg voltam elégedve a múltkori Iherb rendelésemmel, úgyhogy ismét körülnéztem náluk. Régóta szerettem volna RT ecseteket beszerezni és úgy tűnt, a legolcsóbban itt lehet hozzájutni ( ebayen nem néztem, lehet hogy ott olcsóbban is lehet ). Ecsetkészletben is gondolkodtam de aztán inkább kiválogattam az igényeimnek megfelelő darabokat, egy lapos szemrevalót, egy pirosítósat és két arc ecsetet, az egyiket inkább enyhébben fedő BB krémekhez, színezett hidratálókhoz a másikat meg alapozóhoz.
Elf termékeket itthon is be lehet szerezni, de ha már az ecsetek miatt itt vásároltam, hozzácsaptam egy ajakradírt amiről már sok helyen olvastam és hosszas válogatás után ezt a csodapink pirosítót.
A rendeléshez ingyenes ajándékot is lehetett választani én ezeket az aloe verás hidratáló zoknikat választottam mert annyira poén, meg sosem próbáltam még ilyet. Ettől függetlenül még bedobtak nekem egy Iherbes zuhanysapit is, ami teljesen jó lesz hajpakolásokhoz.


Így néznek ki az ecsetek. Mindegyik jó inőségű, puha, tömött, nem hullik, nem irritál.

Flat Eyeliner - 3.50 dollár
Tapered Blush Brush - 6 dollár
Stippling Brush - 10 dollár
Expert Face Brush - 9 dollár


Ez a híres Lip Exfoliator, mennyei illata van! Ezzel kell végigdörzsölni az ajkakat, E vitamint, shea vajat, avokádó, szőlőmag és jojobaolajat tartalmaz. 3 dollár


Ez pedig egy csodásan pigmentált pink pirosító, nagyon szépen fel lehet vinni, jól eloszlatható, érzem hogy imádni fogom! 3 dollárba került..

A szállítás itt nem ingyenes, kemény 4 dollárba került...:) Bankkártyával fizettem és semi probléma nem volt, minden rendben ment.

KUPONKÓD

WWD846 

Ha a fenti kódot beírjátok rendelésnél, akkor az első vásárlás alkalmával kaphattok összegtől függően 5 vagy 10 dollár árengedményt!


2 megjegyzés:

  1. még nem hallottam erről a webshopról, de jónak tűnik :-).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, hát van választék rendesen :) De a beauty részlegen kívül táplálékkiegészítőben is erősek, pl. Acai kapszulákat is rendeltem tőlük szintén nagyon jó áron. Meg a kedvenc Crazy Rumours ajakápolóim 2.77 dolcsiba kerülnek, itthoni webáruházakban meg 1.500 Ft darabja.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...