2014. január 23., csütörtök

John Frieda Blow Out Spray - Dúsabb, könnyebben kezelhető haj egy csapásra


John Frieda Fine To Full Blow-Out Spray

A Feelunique webshopban vásároltam, ez egy mini méret, 30 ml és 2 Fontba került. Szeretek itt nézelődni mert néha hatalmas akciók vannak, ingyenes a szállítás ( azt hiszem 10 Font felett) és lehet Paypallal fizetni.

Most hogy már kipróbáltam bánom, hogy nem a nagy méretet vettem meg de nem tudtam akkor még hogy ennyire jó. Elvileg ez egy hajdúsító hajformázó, a lelapult, vékonyszálú hajból dús hajat varázsol a hajszárítás során. Kipróbáltam úgy, hogy semmi mást nem tettem a hajamra csak egy kis olajat a végére és ebből fújtam rá és komolyan mondom elképesztően szép lesz a haj tőle. Volument ad, puhábbá, selymesebbé teszi. Szerintem nem lehet túladagolni, nem kell úgy vigyázni vele mint egyes hajformázóknál, nem nehezíti el a hajat, nem lesz zsíros tőle, semmi ilyesmi. 

De a lényeg hogy nem kell külön hajtőemelő, külön hajformázó, vagy kócmentesítő, ezzel egy füst alatt minden megvan mert kifésülhetővé, dússá és jól formázhatóvá válik a hajunk. Egyszerűen természetes lesz a végeredmény. 



Törölközőnedves hajra kell fújni, a hajtövektől kezdve mindenhová és a majdnem száraz hajra is lehet fújni néhányat, majd folytatni a hajszárítást. Mivel blow-dry spray, gyanítom hogy a elsősorban hő hatására működik rendesen, úgyhogy kimondottan hajszárításhoz javaslom. De tényleg nagyon jó! Vannak nekem más szuper volument adó termékeim de azok ha ne figyelek oda a mennyiségre elnehezítik a hajam, ráépülnek és másnapra az egész tök kezelhetetlen lesz. Ettől viszont könnyű marad a frizura de mégsem röpködnek a hajszálak, egyszerűen minden a helyén van. Én mindenképpen újra fogom vásárolni. 



3 megjegyzés:

  1. Szia! Az összetevőket el tudod küldeni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Hát a John Frieda általában nem valami bio, szóval parabének, szilikonok meg minden:

      Water, Alcohol, Polysilicone-8, Alcohol Denat., Steartrimonium Chloride, Methylparaben, Sodium Citrate, Polysorbate 20, Fragrance, Propylparaben, Sea Salt, Amp-Isostearoyl Hydrolyzed Wheat Protein.

      De mégis meglepően jól működik és nem szárítja ki a hajam másnapra, mindezek ellenére, pedig tengeri só is van benne.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...