2014. február 24., hétfő

Essence Glitter Jewels - Glitz&Glam


Az Essence újdonságai közül való ez a Glitz&Glam Effect lakk. A képeken önmagában 3 rétegben láthatjátok. Nagyon ütős! Szinte világít a sötétben, gyakorlatilag ékszerhatású körmöket eredményez. Valószínűleg még jobban mutat fehér vagy nude lakkon, de ki akartam próbálni mit tud egymagában. Egész normálisan fel lehet vinni, bár néha azért kell kicsit mozgatni meg döfködni a glittereket. Kellett a három réteg hogy viszonylag egyenletes legyen. De abszolút jó vételnek tartom, alkalmi jellegű szuper lakk!


Ezüstös, pinkes, lilás, néhol metálos zöldesen irizáló glitterbomba









9 megjegyzés:

  1. Wow! de kár hogy pénteken nem mentem körbe nézni a Müllerbe :( Nagyon szép!

    VálaszTörlés
  2. Na igen ez nagyon bejön nekem is, és még milyen jól fog mutatni más színeken! :) Ez tényleg bármikor előkapható ha az ember egy lakk segítségével akar valami nagyon alkalmit.
    Azrail, majd a héten körülnézek, hogy befutottak-e már más drogériákba is és mindenképpen szólok ha valahol látom! :) Még kettőt kinéztem magamnak a neten ( Party in a bottle és Glitterbomb ) úgyhogy majd úgyis mennem kell vadászni :)))

    VálaszTörlés
  3. Ez eddig is kívánságlistás volt, de most végképp eldőlt a sorsa... ;) Csak lenne már vége a shopping stopnak :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hú, shopping stop?? Minden elismerésem :)) Egyszer én is tervezek egy hónapot amikor se ruha, se bizsu, se smink, se kozmetikum...Majd akkor arról fogok írni a blogon, hogy mi mindent nem vettem meg :))

      Törlés
  4. Na erre még le kell csapnom, eszméletlenül szép. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megértelek :)) Egyelőre a Müllerben lehet megtalálni de szerintem előbb-utóbb a Rossmanban is kipakolják az újdonságokat.

      Törlés
  5. Nagyon-nagyon jól néz ki, csak kár, hogy utálom a rózsaszínt...ha lesz más színű, biztos beszerzem

    Mystyck
    lakk-hatas.blogspot.hu

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem az Essence-nél csak ebben a színben van, de én is szívesen találnék hasonló jellegű lakkot más színben ( főleg ezüstös vagy arany, barnás tónusút)
      Én nem is bánnám ha ezt a típusú lakkot most jobban felkapnák és több márka is előjönne vele. Több színben :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...