2014. február 16., vasárnap

Müller lakk haul


Mindig meglep, hogy a Müllerben mekkora hatalmas választék van Essence és Catrice lakkokból, most is találtam pár Essence speciális fedőlakkot amikről folyton lecsúsztam ha DM-ben vagy Rossmannban próbálkoztam, a Catrice-ből is tudtam volan bőven válogatni, végül ennél a két decens színnél állapodtam meg.


Essence Feather Effect topper - the bees and the birds - szerintem a "toll hatáshoz" ennek nem sok köze van, de érdekes effekt lakk és nagyon tetszenek a színek benne


Essence Glitz&Glam - csupaglitter, lila, rózsaszín csinosság


Catrice - LOVEnder - szürkéslilás lakk apró csillámokkal

( gondolom a névvel a Lavender-re próbáltak szójátékozni, de mennyire ciki már, hogy egy lakkot úgy hívnak hogy "szerelem beszüntető" ?:)))


Essence - Million Dollar Baby - komoly órásglitterek, valószínű meg lehet majd szenvedni a felvitellel, de sebaj


Catrice - The Effect Maker -Ez egy szép mályvaszín, enyhén irirzáló hatással 


Azrail kérésére megnéztem a blokkot és így nagyjából tudom közölni az árakat: 

A Catrice lakkok közül az egyik 895 Ft-ba került ( ha jól emlékszem a szürkés-csillogós ) az irizáló pedig 695 Ft-ba. Az Essence lakkok 595 Ft-ba kerültek, kivéve az egyik Effcet lakkot mert az 645 Ft volt. ( Talán a tollas? )

6 megjegyzés:

  1. Kijött az új Essence is? Mert én sehol nem találtam: ( mindenhol még a kifutó termékek vannak. Pedig kíváncsi vagyom rájuk: )

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *Vagyok
      Jah igen árakat elárulod nekem?:)

      Törlés
    2. A Special effect topper lakkok voltak az újdonságok közül, de homok és holo shimmer lakkokat nem láttam, úgy tűnik van amit innen is elkapkodnak..:) A Glitter Jewelsből ez a Glitz&Glam volt meg egy zöld azt hiszem, de én pont ezt vadásztam úgyhogy ez oké.
      A Catrice Crushed Crystals lakkok is voltak de pont az a két szín hiányzott ami nekem kellett volna, úgyhogy azokból most nem vettem.
      Hú az árakat megnézem majd otthon, ha megvan még a blokk, nekem úgy rémlik 1000 alatt volt minden, de gondolom ennél pontosabbat szeretnél, úgyhogy mindenképp megkeresem és majd frissítem a posztot!

      Törlés
    3. Egész baráti áruk van. ;) körbe nézek hétvégén; ) köszönöm: )

      Törlés
  2. Nagyon szép lakkok. Mind gyönyörű a csillámos és a sima is;) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Alig tudok választani melyikkel kezdjem! :) De ahogy nézem ezek egymással is jól harmonizálnak majd, úgyhogy több manikűr is lesz velük a blogon :)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...