2014. május 22., csütörtök

Escada - Born in Paradise


Egyértelműen a guava illat miatt kellett nekem ez a parfüm, mert egy időben rá voltam kattanva, amellett görögdinnye, kókusz, ananász, zöldalma keveredik benne. Hát a másik ami nagyon bejön, az meg a kókusz, úgyhogy...


Imádnivaló illat, de tényleg csak azok vegyék meg akik képesek elviselni magukon az édeskés gyümölcskoktél jellegű parfümöket. Aki szereti a trópusi koktélokat, a nyári testápolók és naptejek édeskés illatát annak ajánlom. A legjobban úgy tudnám megragadni mintha fejest ugranék egy kádnyi gyümölcslébe amin vattacukorhab és cukorkák úszkálnak...szóval értitek. Finom, finom,  de minden egyes nap képtelen lennék elviselni magamon. Ez azokra a napokra jó amikor olyan édeskés, kislányos, virágos, nyárias hangulatban vagyok, egyébként mindenképp valami diszkrétebbet választanék. 

6 megjegyzés:

  1. Na ez Elenis parfümnek hangzik, biztos megszaglászom élőben ^_^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :)))) Melyik részével azonosultál? A gyümölcslés vattacukros fürdővel? :)))
      Egyébként tényleg telitalálat az édes illatok kedvelőinek, bár édes-cukros kategóriában nálam még mindig az Angel a menő.

      Törlés
    2. A kettővel együtt, szeretem az édes gyümölcs illatokat, vagy a smián citrusost. Esetleg a virágost, de abból is azt ami elénkít. De pl a sima édeset nem kedvelem. Angel az milyen illatjegy?

      Törlés
    3. Az Angel az olyan fűszeres édes, mintha belépnél valami egzotikus csokoládéboltba.

      Törlés
  2. wow*-* nagyon jó lehet ez a parfüm. Mindenképp megnézem élőben is ,hogy milyen.:)) x
    Bianka
    http://ruhamania.blogspot.hu/

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes megszaglászni, szerintem tetszeni fog, így nyárra tényleg jó egy ilyesmi illat!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...