2014. június 6., péntek

Heti Miegymás



Hetifinom. Ahogy kezd melegebb lenni, egyre inkább van kedvem ízesített vizeket bekészíteni a hűtőbe. Így sokkal jobban oda tudok figyelni a megfelelő folyadékbevitelre mert annyira ínycsiklandozónak néznek ki, hogy újra és újra inni akarok belőle :)


A Freepeople blogon található 5 jó kis ízesítés kombó, ezeken kívül ajánlom még az alábbiakat is:

citrom-uborka-menta
eper-menta
grapefruit-gyömbér
eper-citrom-bazsalikom
málna-lime-menta

Ezek édesítés nélküli ízesített vizek, ásványvíz vagy tisztított víz az alapja és mehetnek bele friss gyümölcsszeletek, fűszernövények majd hagyni kell állni egy kicsit a hűtőben, hogy az ízek összeérjenek. Lehet bele olyan jégkockákat is készíteni ami eleve úgy van lefagyasztva, hogy mondjuk pár szem ribizli vagy levendula van benne...

Hetikell. Distressed jeans. Egyet sikerült már vennem a New Yorkerben, állatjól néz kis, de persze farmerből sosem elég. Annyira tetszik most ez a trend, az ízlésesen, sőt gusztusosan szaggatott farmer kontrasztnak egy ropogós fehér blúz vagy egy laza top és magassarkú....nagyon dögös.




Heti DIY. Ha már szaggatott farmer, akkor itt egy útmutató a Pinterestről, hogy egy meglévő farmerből hogyan készíthetünk saját kezűleg hasonlót


Krétával körberajzoljuk a kezelendő felületet, bevágjuk ollóval, majd egy tűvel felbontogatjuk a szálakat és a kiszedett anyagot eltávolítjuk.


De lehet próbálkozni mindenféle reszelővel is. 






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...