2014. június 23., hétfő

Sally Hansen - Mudslide - A legelegánsabb nude


Már elég régóta megvan ez a lakk, de annyi minden mutatnivalóm volt, hogy ez csak most került sorra. Holott a nude lakkok között az első számú kedvencemmé nőtte ki magát. Sötétebb egy kicsit mint az általam eddig használt hasonló színű lakkok, de valahogy pont ez az árnyalat az ami egyszerűen tökéletesen passzol és annyira, de annyira elegáns! Aki szereti a nude lakkokat annak mindenképpen ajánlom, nagy eséllyel bele fog szeretni :)


A képeken mindössze 1 rétegben látható, annyira szép volt így is, hogy én -a megrögzött 2 réteges - kibírtam hogy ne kenjek fel még egyet.


Önmagában is szépen csillogott, de ehhez az extrém fényhez még hozzájárult egy új kedvencem, egy szuper fedőlakk amit szintén nemsokára bemutatok.


A Sally Hansen lakkok egyik problematikája a túl nagy ecsetben rejlik - így nehezebb lakkozni a krémesebb állagúakkal és túl sok lakkot is vesznek fel, tehát hajlamos csöpögni. Így egy kicsit jobban oda kell figyelni mint más lakkoknál amikor felviszem. 
Ha egyszer ezt mérlegelnék a gyártók és a krémesebb lakkokhoz vékonyabb ecsetet készítenének akkor minden tökéletes lenne...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...