2014. július 7., hétfő

A legjobb nyári sampon - Schwarzkopf Bonacure Sun Protect


Most komolyan, egy sampon aminek naptejillata van?? Meg van véve!

Nap által károsult hajra való, illetve a napsütés káros hatásainak enyhítésére, fényvédelemmel. Ezen kívül megszabadítja a hajat a klór, tengeri só és egyéb maradványoktól is. Tulajdonképpen minden olyasmitől megvéd, ami nyaralás során gondot okozhat a hajszálaknak. Ami nem rossz, hisz ha belegondolunk szinte mindenünket védjük a káros sugaraktól, miért pont a hajunkról feledkeznénk meg? Tápláló monoi olajjal ápol, de összetevői között van még kókuszolaj, keratin, gardénia kivonat, panthenol - valamint Amino Cell Rebuild technológiával segít a hajszálak szerkezetének javításában.



Az Iparfüméria webáruházban vettem, 1.790 Ft-ért ( 200 ml ). 


UVA-UVB szűrőt tartalmaz, úgyhogy védi a hajunkat a káros sugaraktól is.


A használata üdítően könnyű, praktikus felpattintható kupakja van ( mármint tényleg felpattintható, nem kell vele erőlködni ). Fehér krémszerű, de azért megfelelően folyékony az állaga, és elképesztően finom illatú és gazdag habot képez. A hajmosás azonnal egy nyári strandélményt idéz mert azonnal beborít minket a finom naptej illat - már bánom hogy nem vettem meg hozzá a pakolást vagy a kondicionáló spray-t...:)
Az ápoló hatás tökéletes: lágy, puha haj, kevesebb gubanc, egészségesebb összhatás. Kipróbáltam csak így magában, balzsam használata nélkül és komolyan mondom nagyon jól kezelhető és selymes volt a hajam, abszolút elégedett vagyok. Nem ez az első termék amit próbálok a Schwarkopf Bonacure vonalból és azt hiszem nem is az utolsó.

Na és az illat...az illat! Ha még nem említettem volna...:))

4 megjegyzés:

  1. Kíváncsivá tett, bár félek sampont váltani, mert eddig az összestől egy jó idő után valami brutál mód elkezdett viszketni a fejbőröm. Eddig a Milk Shake samponja vált be, a színfenntartó és a H&S samponok, de azokat már kb tini korom óta használom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A fejbőr érzékenységet lehet hogy elkerülheted ha minden hajmosáskor 1-2 csepp rozmaringolajat teszel a samponodba, nagyon jót tesz! Nekem a fodrászom ajánlotta.

      Törlés
    2. Köszönöm az ajánlást, eddig erről nem tudtam, de mindenképpen ki fogom próbálni: )

      Törlés
  2. Great review dear!! I didn't know this product, but I write it down because it looks awesome!

    XOXO!

    VálaszTörlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...