2014. július 18., péntek

Heti Miegymás

Heti obsessed - Esküvői övek...Igazából nem is a menyasszonyi ruhámhoz kell, hanem a menyecskeruhámhoz. Nem akartam menyecskeruhát külön beszerezni, csak egy csinos ruhát szeretnék kiegészítőkkel kicsit ünnepélyesebbé tenni. Az árakkal kapcsolatban tanácstalan vagyok, külföldi oldalakon ötezertől húszezerig, sőt még annál is többért mennek. Itthon gondolom szalonokban lehetne ilyesmit venni, de sehol nem látok árakat. Esetleg tudja valaki, kábé mennyiért vannak ilyenek idehaza?




Forrás: Pinterest


Hetiart - Nuala O'Donovan kerámia alkotásai egyszerűen lenyűgözőek :




HetiTV - Twin Peaks július 21-től újra az M1-en, óóóó, egek, imádom :) David Lynch kultsorozata, nem könnyű emészteni, meg néhol ijesztő viszont a hangulat elképesztő, a színészek csodásak, tömve van humorral, iróniával, esetlenséggel, őrülettel, fánkokkal, pitével és kávéval. Vagy tucatnyi kedvenc karakterem van....meg helyszínem :)





6 megjegyzés:

  1. Mikor lesz a nagy nap?:) Nekünk egy hónap múlva, eddig nem izgultam, de az utóbbi két napban úgy érzem, hogy meg fogok őrülni :D:D:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szeptember elején :) Nálam még nem kezdődött el az izgulós szakasz, de van rá esély.... :D

      Törlés
  2. Szia!
    Nem tudom, hogy ilyet lehet-e itthon kapni. De esetleg egy alternatíva, hogy nagyobb méteráru üzletet keresel (tehát olyat ahol gomb, szalagok, stb.-t árulnak) és ott általában szoktak méterre ilyen szép strasszos dolgokat árulni, veszel hozzá szatén szalagot és kész is az öv :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, ez remek ötlet! Utánajárok a dolognak. :)

      Törlés
  3. Ezek a kerámia cuccok eszméletlen jól néznek ki, mindet elfogadnám. Ilyenkor mindig rácsodálkozok, hogy milyen eszméletlen kreatív és tehetséges emberek vannak. Twin Peaks nekem is nagy kedvencem, nem tudtam, hogy újra lesz a tvben :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, olyanok mint valami természeti képződmények :) Én is le vagyok nyűgözve mennyi tehetséges művész van, úgyhogy időről időre be is fogom őket mutatni.
      A Twin Peaks megunhatatlan :) Állítólag lesz majd egy hasonló hangulatú sorozat, a Wayward Pines, Shyamalan közreműködésével - na arra is kiváncsi leszek!

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...