2015. február 3., kedd

3''' More Inches Life Extending Hair Care - sampon és kondicionáló teszt




A Lookfantastic Beauty Boxban volt ez a sampon és kondicionáló minta, amit már tesztelek egy ideje. A Michael Van Clarke egy luxus hajszalon Londonban, az ő fejlesztésük a 3''' More Inches vonal. A Life Extending Haircare arra utal, hogy a formulájának köszönhetően elvileg lelassítja a haj öregedését és erősebbé, egészségesebbé teszi. A névben rejlő ígéretet 3'''More Inches egy kicsit túlzásnak érzem, mert nem hajnövesztő csodaszerről van szó, csak egyszerű ápoló termékekről amik megteremtik az optimális feltételeket a megfelelő hajnövekedéshez.


A sampont bírtam, tényleg táplálja a hajat és szépen tisztít is. Az illata olyan tipikus fodrásszalonos. Az összetevői között búzaproteint, panthenolt és keratint találunk, valószínűleg az egészségesebb hajhoz ezek egész szépen hozzájárulnak.


A kondicionálót viszont nagyon nem jött be. Eleve úgy éreztem hogy rengeteg kell belőle, sokkal több mint az átlagos balzsamokból. Nagyon rossz az állaga, ahogy kinyomom krémesnek tűnik, de valahogy egyáltalán nem érződik úgy. Összetapasztja a hajszálakat, lehetetlen vele normálisan kibontani a hajat, ráadásul úgy érzem mintha nem lehetne rendesen kiöblíteni. Valószínű, hogy ez egyúttal azt is jelenti, hogy a tápláló hatóanyagok nagy részét beszívja a hajam és ez biztos szuper dolog, de számomra ez elég kellemetlenné teszi a használatát. Hajápoló kúrának jó lehet, de ha valaki egy nagy eseményre készül, jobb ha nem ezt használja. Szóval összességében nekem ez nem jött be, biztosan nem venném meg teljes áron. De örülök, hogy a Lookfantastic Beauty Boxban kipróbálhattam mert így legalább már tudom, hogy ez nem lesz a kedvencem :)

Mondjuk a mentségére legyen szólva, hogy a legtöbb hajbalzsam tartalmaz szilikont, amitől sokkal kellemesebb érzés felvinni, ez a termék viszont egyáltalán nem! Búzaproteint, keratint, panthenolt, és hydroxietilcellulózt igen ( ez utóbbitól érződik vastagabbnak a haj ). Meg némi tartósítószert stb. Szóval valahogy úgy vagyok vele, hogy oké, hogy nincs benne szilikon, de ha már káros anyagoktól mentes hajápolót akarok akkor ennél jobb áron is vehetek valami olyan natúr terméket amiben még sokkal több tápláló összetevő van. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...