2015. február 12., csütörtök

Lavera Basis Sensitiv krém


A PURE by Pixiboxban fedeztem fel ezt a csodát, amit azóta is rendszeresen használok ( már amikor Férfim elől meg tudom kaparintani ). Külsőre olyan mint a Nivea krém natúr és üdébb változata, ugyanolyan fémdobozkában van és fóliával lezárva. Az állaga sűrű, de könnyen kenhető és viszonylag gyorsan beszívódik - nem zsíros érzetű, de gazdag. Az illata valami elképesztően kellemes, enyhén citrusos, de nem édeskés. Egyszerűen tiszta és lágy.


Ez alapvetően egy "mindenes" krém, lehet arcra, testre, kézre használni. Intenzíven ápolja a különösen száraz bőrt, bio sheavajat és bio mandulaolajat tartalmaz. A hideg időben nagyon kiszáradt, kirepedezett bőrt is azonnal megnyugtatja, ha este ezzel bekenem, reggelre teljesen rendben vagyok. Nagyon megnyugtató, hogy van egy ilyen kis univerzális krém otthon, ami azonnal enyhülést hoz. Én elsősorban a kezemre használom, de testápolónak is remek lehet, arcra inkább tényleg csak nagyon száraz bőrre tudom elképzelni, vagy mondjuk a náthától elgyötört orr környékére. Az összetevői és a minősításe miatt valószínű, hogy érzékeny bőrre is kiválóan alkalmazható.

A Lavera Basis Sensitiv család többi tagját is érdemes lehet kipróbálni, én valószínűleg a krémtusfürdőből és a kézkrémből fogok venni, na meg ezt a kis tégelyest fogom beszerezni, mert ezentúl ilyennek mindig kell otthon lennie!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...