2015. február 4., szerda

NUXE Body golyós dezodor roll-on teszt


Már régóta keresgélek valami természetesebb, gyengédebb dezodort és gondoltam kipróbálom ezt, mert a NUXE márkában eddig még sosem csalódtam. Számomra a legkényelmesebb továbbra is az Iparfümériából való rendelés, ahol ráadásul nagyon jó áron vannak NUXE kozmetikumok és hatalmas választékban. ( Például van most egy Reve de Miel szett kézkrémmel és stiftes ajakbalzsammal 1.790 Ft-ért illetve egy Prodigieuse szett 10.120 Ft-ért, benne a híres Huile Prodigieuse olaj, a Prodigieuse krém, egy mini csillámos olaj és egy NUXE illatgyertya - bocs a kitérőért, de ezeket muszáj volt megosztani veletek, ha valakit érdekel belinkelem külön )
Szóval a dezodorra visszatérve. A NUXE-ról tudni kell, hogy az összetevőket a lehető legnagyobb részben természetes anyagokból válogatják és saját kutatólaboratóriumban folyamatos fejlesztéseken dolgoznak, valamint elkötelezettek a környezetvédelemmel kapcsolatban is. A deo minden bőrtípusra, érzékenyre is alkalmas és szőrtelenítés után is használható. Alkohol- alumínium- és parabénmetes. A dezodoráló és antibakteriális hatást természetes timsó és ezüstporral éri el. Csökkenti az izzadást és hosszantartó hatást biztosít. 



Az illata nagyon finom púderes, lágy, a NUXE weboldala szerint: Coconut Sorbet, White Blossom, Vanilla illatkombináció. A felvitel legjobb módja ha használat után egy kicsit még eltartod magadtól a karjaid és vársz pár másodpercet, amíg megszárad mert így sokkal jobb hatást biztosít. Egyébként színtelen, nem hagy fehér foltot a ruhákon. A hatása valóban hosszan tartó de ha nagyobb meleg van akkor azért napközben meg lehet ismételni a felvitelt. Engem egyelőre ebben a téli időszakban egész nap frissen tart! Az biztos hogy ilyen alumíniummentes deóból eddig ez a legjobb amit próbáltam.


Az összetevői között édesmandula olajat is találunk, tehát kíméletes a bőrhöz, sőt, ápoló hatása is van, tényleg nyugodtan lehet akár közvetlenül szőrtelenítés után is felvinni, nem fog csípni. Nagyon gyengéd és kellemes.

Valószínűleg sokáig elég lesz mert már egy ideje használom és alig fogyott belőle. A polcon ott van egy másik - általam szintén kedvelt - drogériás dezodor mellett, de mégis legtöbbször inkább ehhez nyúlok. Biztosan újra fogom vásárolni.

Az ára 2.490 Ft volt


2 megjegyzés:

  1. Mostanàban én is próbàlok nyitni az alumíniummentes dezodorok felé. Ha elfogy a mostani Rexonàm akkor tuti, hogy valami természetesebbet veszek helyette. Eddig a Coconutoil original dezodorja volt a jelölt, de felkeltetted az érdeklődésemet a Nuxe darabja irànt is :) Lehet ő lesz a befutó

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Érdemes kipróbálni, szerintem tetszeni fog! :) Nekem az illata nagyon bejött.

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...