2015. április 10., péntek

Heti Miegymás - Glamour-napok 2015 különkiadás



Hetiglamúr - Glamour-napok még ma és holnap! Vértezzétek fel magatokat és irány a kedvenc boltokba :) Én ma reggel már majdnem lenyeltem a nyelvem a H&M próbafülkéjében amikor durván rámnyitotta valaki az ajtót, de azért végül is sikerült ép bőrrel megúsznom :)


  • Ha valaki nem szereti a tülekedést és sorban állást talál 1-2 online boltot is, ahol szintén felhasználható a Glamour kupon kód formájában:



A Beauty.hu webáruházban 50% kedvezmény 1 db NYX termék vásárlásakor a kuponon található kóddal

A Libri webáruházban szintén 20% kedvezményre jogosít a Glamourban található kupon



A Tchibo webáruházba szintén 20%-os kuponkód van



A TBS webáruházban is beváltható 1 db termékre a 20%



  • Újdonság, a NUXE kupon, ami 20% kedvezményt biztosít, akár több termék vásárlása esetén is, a kiemelt gyógyszertárakban


Ami mindenképp megéri a NUXE termékei közül:



Abszolút kult termékük és nem véletlenül!


A teljes Glamour-napok üzletlistát ITT találjátok

  • Végezetül néhány Glamour-napi mém:

















2 megjegyzés:

  1. Glamour nappal kapcsolatos elmeny: bar par nappal ezelott mar regisztraltam a beauty.hu-n, sot, kivansaglistat is keszitettem(mindezt iPadrol), penteken mar a reg ellenere nem tudtam belepni. Kertem uj jelszot, irtam infonak, telefonaltam, de sikertelenul. Tivabbra sem lehet belepni. Kozben eszrevettem, h feleslegesen erolkodim, mert Taupe pirosito egy darab sincs mar.... Igy feladtam.... Majd megrendelem a cherry culture-bol.
    Nuxe olajam meg mindig nincs...mert Db-ben nem birnak leszerzodni egy patikaval sem :( Bosszanto nagyon :( vagy a kepviselojuk keptelen idaig elautozni :/
    Viszont van Nike futogatyam, egy hosszu es egy capri a Hervisbol :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor a beauty.hu-nak nem nagyon jött be a Glamour-napos promo....Kínos. Én is a cherryculture-t javasolnám :) Viszont ott jól látom, hogy csökkent a választék? Mármint NYX-ből még rengetegféle van, de pl. Milani már nincs náluk, pedig a baked foil szemhéjpúderekből de nagyon kéne nekem...:)

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...