2017. szeptember 29., péntek

Lookfantastic Beauty Box - 2017. szeptember - Születésnapi kiadás


A szeptemberi Lookfantastic Beauty Box a szépségdoboz indulásának harmadik évfordulóját ünnepli. Igazán nagyvonalú és izgalmas kiadás lett ez a születésnapi! Elég hamar el is fogyott a készletből, ezért is érdemes feliratkozni, mert kedvezőbb áron jutunk hozzá a dobozokhoz és egyetlen kiadásról sem maradunk le :)


Mindenféle szépséggel és jósággal volt tele a mostani doboz, az édességtől a szemfesték palettáig:






Amin egyből megakadt a szemem, az egy gyönyörű nyalóka volt, amit direkt ehhez a kiadáshoz terveztek és készítettek a Holly Lollies-tól, bodza ízben. Eredeti ára 3.50 Font






A másik dolog ami elkerülhetetlenül magára vonta a figyelmem, az egy négyes szemhéjpúder paletta volt! Méghozzá gyönyörű őszi színekben. A Hikari egy amerikai márka és ebben a palettában az alábbi fantázianevű színek találhatók: Buttercup, Amaretto, Pizzazz, Russet. Ez a teljes méretű termék eredetileg 15 dollárba kerül. Elvileg erősen pigmentált és hosszan tartó, remélem így igaz.





Nagyon nagy kedvencem az Illamasqua márka, ebben a dobozban egy krémes kontúr stick található tőlük, ami elsőre ijesztően étcsokoládészínű, de a bőrön csodás meleg barna és halvány, tökéletesen eldolgozható.






Ez a Christophe Robin termék valami csodálatosan izgalmas dolog, egy Rhassoul agyagot tartalmazó hajtisztító paszta ami hatalmas és tartós volument ígér. Ezt majd úgy kezelem mint egy értékes kincset, mert a teljes kiszerelés 42 Fontba kerül, ami akárhogy is nézzük, kicsit húzós. Nagyon húzós. Rózsavíz és baobab levél kivonat is van benne, de gyémántpor például nincs..:)






Szintén kizárólag ehhez a kiadáshoz készült ez az unikornisszarvat imitáló übercuki szemhéjárnyaló ecset, nagyon bejön! 






Az Eve Lom tisztító balzsamnak és hozzá tartozó kendőnek is örültem hiszen abszolút kult szépségtermékről van szó, azt hiszem többször választották a világ legjobbjának. A teljes méret 55 Font, huhhh.






A Decleor Hydra Floral hidratálóját már próbáltam, nagyon kellemes. Olaj mikrocseppekkel gondoskodik a bőrünkről és védőréteget képez a szennyeződések ellen. Gyulladáscsökkentő ázsiai gázló olajat tartalmaz ami segít megnyugtatni a bőrt.Ebből a teljes kiszerelés 18 Font.




Vélemény:


Elképesztően szuper lett ez a doboz, igazán méltó egy születésnapi kiadáshoz! Tele van igazi nagyágyúkkal és édes meglepetésekkel. Nagyon tetszik hogy belecsempésztek egy nyalókát és hogy direkt ehhez a kiadáshoz jár egy unikornisos szemhéjárnyaló ecset is - ezek olyan jóleső apróságok. Az Eve Lom tisztító balzsam és a Christophe Robin hajtisztító miatt már önmagában megérte volna ez a doboz, de az a gyönyörű szemhéjpaletta meg pláne levett a lábamról. Nem beszélve az Illamasqua krémes kontúrjáról. A Decleor hidratálója is kellemes meglepetés, igaz az már volt egy korábbi dobozban, de sebaj.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...