2017. szeptember 21., csütörtök

NARÜKO éjszakai hidratáló gél maszk rózsával és hialuronsavval



A NARÜKO kozmetikumokat a Szépségcenter webáruházban fedeztem fel nemrég. Egy népszerű tajvani márkáról van szó, hatékony és minőségi termékkínálattal. Nagy hangsúlyt fektetnek a tiszta növényi hatóanyagok használatára és többféle bőrproblémára kínálnak megoldást.

Az ázsiai arcápolásban fontos lépés az éjszakai maszk, hiszen alvás közben a bőr maradéktalanul magába szívhatja a csodás összetevőket és reggel kipihent arccal lehet ébredni.



A NARÜKO éjszakai hidratáló gél maszk rózsával és hialuronsavval  alvás közben fejti ki jótékony hatását. Az esti arctisztítási rutint követően kell felvinni. Nem kell aggódni amiatt hogy nyomot hagy a párnán, mert meglehetősen szépen beszívódik. Amíg alszunk, hidratál, serkenti a bőr anyagcseréjét, kiegyenlít, minimalizálja a pórusokat, élettel telivé varázsolja az arcunkat.


Főbb hatóanyagok: hialuronsav, aquaxyl - hidratáló és tápláló anti-aging összetevő, kínai aranyfonál kivonat - növeli a bőr védekező képességét, ceramid - szintén segít a bőr természetes védőrétegét helyreállítani és pentavitin ami a hialuronsav mellett kiváló vízmegkötő hatású. Ezeken kívül magas koncentrációban tartalmaz további szuper növényi hatóanyagokat: korallvirág, édesgyökér, alpesi koponyatető ( ez furán hangzik de egy virág és bőrgyulladásokra használják a népi gyógyászatban ), császárgyökér, gingko biloba, alpesi üröm, havasi gyopár, alpesi füzike, körömvirág, kamilla, zöld tea, rózsafa olaj, keserűnarancs és pálmarózsa illóolaj. A fehér fűzfakéreg kivonat pedig tulajdonképpen a szalicilsavhoz hasonló, csak épp teljesen gyengéd és természetes - rengeteg ázsiai kozmetikumban megtalálható. A pórusok méretét és a faggyútermelést pedig niacinamide tartalmával segít csökkenteni.

Már az összetevőkből látszik, hogy nem egy szimpla hidratálóról van szó, hanem egy komoly és hatékony kozmetikumról ami több módon is támogatja, ápolja, regenerálja a bőrünket.


Szóval számítottam rá, hogy jó lesz, de az eredmény minden várakozásomat felülmúlta. Ez egy kincs!! Tényleg feltölti az arcot, egységesíti a bőrtónust, a pórusok csökkennek és egyszerűen ragyog a bőr tőle. Már az első használat után látszik a hatás. Lenyűgöző! Nem irritál, nem zsírosít, nem szárít, nem okoz pattanásokat - sőt inkább segít a zsírosodáson és szárazságon egyaránt, gyógyít, táplál....egyszerűen csak jót tudok mondani róla. 

Az állaga zselészerű krém, ami nagyon hamar beszívódik és rendkívül kellemes komfortérzetet ad a bőrnek. Az illata finom de nem túl harsány rózsa, pont elég.

A Szépségcenter webáruházban kétféle kiszerelésben tudjátok megvásárolni a hatékonyságát tekintve elképesztően kedvező áron!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...