2018. október 30., kedd

Caudalie energetizáló és nyugtató szemápoló krém


Aki régebb óta követi a blogomat biztosan tudja, hogy a Caudalie márka az egyik gyengém, egyszerűen mindent imádok tőlük amit valaha próbáltam. Így amikor kifogytam a szemránckrémből, egyértelműen erre a márkára kerestem rá a Notino weboldalán utánpótlásért.

A Caudalie egy természetes hatóanyagok mellett elkötelezett francia márka, ami nagyon gyorsan meghódította a világot, több díjnyertes termékük is van.

A Caudalie Vine Activ energetizáló szemápoló nemcsak a ráncok elleni küzdelemben segít, hanem a sötét karikákat is eltünteti, száj és szem körül is lehet használni. C és E vitaminnal, peptidekkel és antioxidánsokkal felvértezve ápolja a szemkörnyéket. 



A C és E vitamin szinte már alap egy valamirevaló anti-aging krémben, de a leginkább a peptideknek örültem, hiszen igazoltan az öregedésgátló hatóanyagok közé tartoznak. A saját fejlesztésű antioxidáns komplex pedig segít megerősíteni a bőr védőrétegét a környezeti hatásokkal szemben.

Van benne szőlőmag kivonat, körömvirág és varázsmogyoró is, így remek gyulladáscsökkentő és regeneráló hatású, a szőlőmagban található polyphenolok pedig segítenek megvédeni a bőrt a szabad gyökök káros hatásától. A vörös szőlőben található resveratrol a Caudalie egyik csodafegyvere, csökkenti az irritációt, erős antioxidáns és védelmet nyújt a káros környezeti ártalmaktól. A resveratrol egyébként pont azon anyagok közé tartozik, ami szintén igazoltan csökkenti az öregedés látható jeleit, így ebben a krémben tényleg ott van a lényeg.

A C és E vitamin pedig segít felpörgetni a kollagén termelődést és ragyogóbbá teszi a bőrt.


Nem tartalmaz parabéneket, ftalátokat, sls-t, ásványi olajat és állati eredetű összetevőt.


Az állaga krémes, könnyen felszívódik. Nem zsíros, kitűnően működik korrektor alá is.  A ráncok csökkenését vagy halványulását nem várom tőle, mert még a legjobb anti-aging készítmények is inkább csak a megelőzésben segítenek. Viszont nagyon friss és üde lesz a szemkörnyékem tőle és gazdagon ápolt. Bízom benne hogy ilyen hatékony kozmetikumok használatával megelőzhetem a mélyebb ráncokat. Egy idő után a sima hidratálás már nem elég!


Szóval ez egy korrekt, sok káros anyagtól mentes szemránckrém, ami masszívan ápol és véd és segít megelőzni a mélyebb ráncokat, harminc felett bátran ajánlom mindenkinek. Az illata  és állaga kellemes és tele van hatékony antioxidánsokkal.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...