2018. október 26., péntek

Saffee micellás víz és tisztító tonik





A Notino webáruház jóvoltából alkalmam nyílt bemutatni nektek egy kozmetikai újdonságot, a Saffee termékcsaládot., mely tisztítást és hidratálást kínál minden bőrtípus számára. Lemosók, micellás vizek, hidratáló tonikok szerepelnek a termékeik között. Letisztult design, minőségi összetevők és jó ár/érték arány jellemzi.



Ezek közül két termékről írok most, a micellás vízről és a hidratáló tonikról. 


Régóta lelkes híve vagyok a hidratáló, tonizáló folydékoknak. Egy időben azt gondoltam, ezeknek aztán semmi értelme, de aztán rájöttem, hogy egy több lépéses bőrápolási rutinban nélkülözhetetlenek. Eleve plusz egy lépés a hidratálásban, előkészíti a bőrt a többi kozmetikum befogadására és nem utolsósorban komfortérzetet nyújt, azonnali megkönnyebbülést hoz, ha tisztítás után feszül és száraz a bőrünk.

A Saffee hidratáló tonik kellemes, vizes állagú, friss, neutrális illata van. Kétféleképpen is lehet használni, vagy a kezünkbe öntünk belőle és rátapicskoljuk az arcunkra, vagy egy vattára adagoljuk és áttöröljük vele a bőrünket.





Az összetevői között megtalálható a niacinamide, hialuronsav és egyéb bőrkondicionáló hatóanyagok, valamint kövér porcsin kivonat ami nagyon gazdag C és E vitaminban és az egyik legmagasabb omega 3 zsírsav tartalmú növény, remek gyulladáscsökkentő. A felsorolt összetevők egyébként gyakran megtalálhatóak így együtt a bőrápolás nagyágyúinak számító távol-keleti kozmetikumokban. Így együtt egy nagyon hatékony regeneráló, frissítő és hidratáló első esszenciát kapunk, amivel tökéletesen felkészíthetjük bőrünket az utána következő kozmetikumok befogadására.



A micellás tisztító víz szintén kellemes állagú és illatú. Gazdaságos a kiszerelése is, így sokáig elég lesz. Szintén megtalálható benne a niacinamide és hialuronsav is, így tisztítás közben védi és ápolja a bőrt. A szennyeződéseket kíméletesen és alaposan távolítja el, nem irritál, nem szárít. Egy lépésben eltávolítja a sminket, faggyút, szennyeződéseket és közben felfrissít. Érzékeny bőrre is alkalmas. 

Az adagolása nagyon könnyű, mert pattintós kupakja van, így nem kell attól tartani hogy a flakon negyede kiömlik egy használat során :)



Nekem nagyon bejön ez a minimál, szinte északian letisztult design, nagyon jól mutatnak a piperepolcon. Mind a hatékonyság, mind az ápolás terén jól teljesítettek, elégedett vagyok velük. Könnyen bekerültek a kedvenceim közé, a hidratáló tonik például most első helyre került nálam, mindig ehhez nyúlok!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...