2018. október 8., hétfő

Lumene Nordic Chic Glow alapozó SPF15





Nemrég az Inthefrow vloggere, Victoria egyik videóját néztem ahol Lumene termékeket mutatott be és nagyon megtetszettek. Rákerestem egyből a Notino webáruházban és természetesen volt a kínálatukban ez a márka is, ami szuper, mert azt hittem körülményesebb lesz beszerezni tőlük valamit. Nagyon érdekelnek a bőrápoló olajok is, de elsőként most egy enyhe fényvédő faktoros alapozót szerettem volna kipróbálni. 

A Lumene egyébként egy finn kozmetikai márka, 1970-ben alapították. Nagyrészt természetes összetevőket használnak, sarkvidéki bogyókat például. Nem tesztelnek állatokon és a termékek nem tartalmaznak parabéneket.




A Lumene Nordic Chic Glow alapozó 15-ös fényvédő faktorral rendelkezik, így pont jó lesz a hidegebb napokra. Enyhe, természetes fedést biztosít. Sarkvidéki mocsári szeder kivonatot és tiszta forrásvizet tartalmaz. A mocsári hamvas szedret Lappföld aranyának is nevezik, Finnország egyik legértékesebb gyümölcse, jó téltűrő, gazdag antioxidánsokban, A, C és E vitaminban. Segít jó állapotban tartani a bőrt, regenerál, táplál, késlelteti a bőr öregedését. 




Én mostanában ha alapozót vásárolok, igyekszem valami olyasmit találni ami nemcsak egy műanyagokkal teli kence, hanem tartalmaz lehetőleg valami jó kis anti-aging és hidratáló összetevőt is.

Alapozóként tényleg enyhe a fedése, de tökéletesen javítja a bőrképet, kellemes, üde arcot eredményez. Szerencsére a "glow" a névben nem jelenti azt, hogy túl fényes, egyszerűen csak egy sima egészséges bőrképet ad. Sőt, viszonylag gyorsan szárad, ezért igyekezni kell a felvitellel is.


Az árnyalatok közül a classic beige tűnt a legmegfelelőbbnek és jól működik is az arcomon, bár lehet hogy a sápadtabb téli napokra egy árnyalattal még világosabb kell, majd meglátjuk. Amúgy kellemesen, folyékonyan krémes, de valóban gyorsan szárad. Sőt, szerintem inkább még enyhén mattít is, ami meglepett, mert elsősorban normál és száraz bőrre van, de nekem a nap folyamán nem igazán zsírosodott át a kombinált bőröm a T-zónában.

Azt hiszem, hogy a jól összeválogatott összetevőknek köszönhetően tényleg jól hidratál és véd és közben enyhe fedést ad. Inkább egy lazább BB krémnek felel meg a hatása, aki jól fedő alapozóra vágyik, keressen tovább. Viszont akinek a hétköznapokra kell egy kis booster, amit csak gyorsan felken reggel és máris egységesebb a bőrképe, annak ajánlom kipróbálásra.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...