2019. november 12., kedd

5 csodás hazai karácsonyi szójagyertya


Persze karácsonyi gyertyákban sokáig nekem is az első gondolatom a Yankee Candle volt és szorgalmasan vásároltam a mesés illataikat, de annyi más remek dolog van most a piacon, például szójaviaszból készült gyertyák és köztük hazai termékek is, hogy muszáj bemutatnom néhány új kedvencet. Ráadásul mióta kisgyermek van a családban, én inkább kerülöm a paraffinos gyertyákat, mécseseket.


1. Kezdeném az andyourstoires szójagyertyával, ami Magyarországon etikusan előállított 100% vegán termék, a weboldaluk tömény hygge vagy bármi amiről eszetekbe jut a pihepuha bolyhosság, otthonosság, komfort, kényelem.



A Ginger Cookie Muscovado cukor és gyömbér illattal a karácsonyi gyömbéres kekszet idézi fel.

Kép forrása: andyourstories.com


2. A GreenWay gyertyák szintén szójaviaszból készülnek, szintén Magyarországon és csodálatos illatokban:



Az All the magic gyertya tömény karácsony, narancs, fenyő, ánizs, narancsvirág, szegfűszeg, cédrus! Egy igazi költemény, annyira érződik, hogy milyen gondossággal készült és valószínűleg aki kitalálta ezt a kompozíciót, nagyon szeretheti a karácsonyt!


3. A harmadik szintén GreenWay gyertya,  Gingerbread fantázianevű, ami szintén igazi karácsonyi illat, meghitt és szeretetteljes: fahéj, szerecsendió, gyömbér, karamell...







4. A Peony szójagyertyák szintén hazánkban készülnek egy kis műhelyben:




A Mézeskalács illatú gyertya szintén tömény karácsony, fűszeres, mézes, szívmelengető!

Kép forrása: peony.hu


5. Az Aurora Candle gyertyák pedig családi vállalkozásban készülnek, ők a gyermekük miatt szerettek volna paraffin mentes megoldást találni, de mivel akkoriban nem volt még annyira elérhető a szójagyertya Magyarországon, így gondoltak egyet és elkezdték saját maguk készíteni. Fa kanócos gyertyák, így égetés közben a kandalló ropogó hangját idézik fel.

Kép forrása: https://auroracandle.hu


A Karácsonyi Varázslat gyertya illatában a fenyő keveredik például naranccsal, fahéjjal és szegfűszeggel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...