2019. november 15., péntek

Nuxe Body feszesítő testkrém






A Nuxe egy Franciaországban ismert és kedvelt márka, elsősorban növényi hatóanyagokkal dolgoznak, maga a márkanév is a francia Nature és Luxe (természet és luxus) szavakból jött létre. A kozmetikumokban az összetevők 80%-a természetes eredetű és a csomagolásban is törekednek a környezettudatosságra. A Nuxe laboratóriumaiban folyamatosan kutatják a leghatékonyabb növényi összetevőket és az évek során több díjat is nyertek, rendszeresen kapnak elismeréseket.


Ezt a csodálatosan sikeres kozmetikai céget Aliza Jabés alapította, aki hisz a növények erejében és a lehető legjobb összetevőkből, luxus színvonalú termékeket kínál a vásárlóinak. Tudja mennyira fontos, hogy a kozmetikumok használata kellemes élményt is nyújtson, így ha a Nuxe piacra dob egy testápolót, az bizony gazdagon krémes, hatékony és mennyei az illata, mint a Nuxe Body Melting Firming testkrémnek.





Ez az anti-aging feszesítő krém a lehető legjobb megelőzésre, hiszen intenzíven hidratál, puhít és ápol is. A francia nők szeretik az egyszerű és hatékony dolgokat, például azt ha a testápolójuk nemcsak egy szimpla testápoló, hanem segít feszesen tartani a bőrüket tetőtől talpig.

Tartalmaz kigelia africana kivonatot is ami antioxidáns, bőrkondicionáló, gyulladáscsökkentő hatású, ez már önmagában jól használható lenne terhességi csíkokra, mellfeszesítésre, de ebben a krémben még egyéb hatékony összetevőkkel működik együtt mint például rozzsal és zabbal, amik szintén kitűnően kondicionálják a bőrt. De van benne még E vitamin is, ami öregedés ellen az egyik legjobb fegyver. A puhításról mandulaolaj és napraforgóolaj gondoskodik. Hogy igazán kényeztető legyen, tartalmaz mandulavirág és narancsvirág kivonatot, jázmint, brazil mimózát is.

Összesen 85%-ban tartalmaz természetes összetevőket. Mint minden Nuxe termék, ez is parabénmentes.





Az összetevőket elnézve ez tényleg egy igazán sokoldalú testápoló, a kigelia africana például több mellfeszesítő krémben megtalálható, az E vitamin mindig jól jön, a mandulaolaj csodálatosan puhává varázsolja a bőrt, szóval szerintem ez zseniális. Gyakorlatilag ha nincs nagyon kirívó problémánk, akkor ez a krém önmagában elég és nem kell külön dekoltázsápoló, cellulitisz elleni készítmény. Ha valaki idejében elkezd használni egy ilyen testápolót, biztosan segít fiatalon, rugalmasan, feszesen tartani a bőrét.





Az állaga elképesztően finom és krémes, az illata diszkrét, enyhén virágos, talán még púderesnek is mondanám, de semmi túl erős, nagyon kellemes. Gyorsan beszívódik, de nem annyira hogy ne lehessen rendesen bemasszírozni. Lentről felfelé kell bekenegetni a bőrbe, akár reggel és este is, de én inkább este szoktam. Csodálatosan puhává varázsolja a bőrt és valóban tónusossá teszi, tényleg javít az állagán. 




Ez a krém anyukánknak, barátnőnknek, vagy akár saját magunknak is remek ajándék lehet karácsonyra, mert ez pont az a kategória amit nem mindenki vesz meg csak úgy magának, de ha megkapja, nagyon fog örülni neki. Egy igazi luxus kényeztetés és ráadásul jó sokáig elég. A Notino webáruházban az Ajándék nőknek alkategória alatt sok szuper dolog van, ott bukkantam rá erre a  csodás kencére is.


Egyébként nemsokára itt a Notino Black Friday, ami náluk november 25-től egészen december 1-ig fog tartani, egy egész hétig a kiválasztott termékekre 20 % kedvezmény lesz, úgyhogy érdemes majd körülnézni! Én már beírtam a naptáramba :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...