2019. november 19., kedd

The Inkey List - Q10 szérum



Nem sokat téved aki felfedezni vél némi hasonlóságot a The Ordinary termékekkel, a The Inkey List hasonlóan minimalista, lényegretörő és fő célja, hogy közérthetővé tegye a bonyolultnak tűnő szépségipari zsargont. Szintén a legkeresettebb, legnépszerűbb hatóanyagokat kínálják olyan módon, hogy mindenki összeállíthassa belőlük a saját bőrápolási rutinját.




A Q10 egy erős antioxidáns (Q10 koenzim) - ami a testünkben is megtalálható, nélkülözhetetlen szerepet játszik a sejtek energiatermelésében és a szabadgyökök elleni védekezésben. 30 év felett sajnos folyamatosan csökken a szervezetben és nem termelődik újra. Külsőleg alkalmazva lassítja a bőr öregedését és véd az ártalmas környezeti tényezők ellen is.





Ez a formula a Q10 koenzimen kívül tartalmaz még hialuronsavat és szkvalént is, melyek egyaránt segítenek a bőr rugalmasságát megtartani és hidratálnak. Az összetevők között vannak szilikonok is, így jól eloszlatható és könnyen beszívódik, de ha valakinek ezt nem bírja a bőre, akkor érdemes másik Q10 szérumot választania. Egy Syn-Tacks nevű szintetikus peptidet is adtak a formulához, ami feszesít és serkenti a kollagén termelődést.  Összességében nem is olyan szimpla ez a szérum mint amilyennek első pillantásra látszik, hiszen tele van antioxidáns és hidratáló összetevőkkel, mindez még peptidekkel is megtámogatva.





Enyhén sárgás, könnyen eloszlatható krémszerű szérum, nincs különösebb illata. Enyhén sárgás színű. Gyorsan beszívódik és már önmagában jól hidratál. Hígabb szérumok és nehezebb krémek között szoktam használni a rutinomban. Reggel és este is alkalmas, nyugodtan lehet keverni más szérumokkal, akár aktívokkal is (mint pl. retinol, AHA, BHA)





Hogy újravenném-e? Már harmadszorra rendelek belőle, bebetonozta magát a bőrápolási rutinomba. Az árához képest egyszerűen ZSENIÁLIS! Mindig mondom, hogy az összetételt kell nézni, a nagy márkák is jók persze, de a kevésbé ismertek is tudnak nagyon nagyot alkotni...


A Cultbeauty oldaláról rendelem, mindössze 5 Fontba kerül. 40 Font felett ingyenesen szállítanak!






Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...