2019. november 28., csütörtök

Lookfantastic Beauty Box - 2019 November




Kicsit későn iratkoztam fel a Lookfantastic Beauty Boxra, így csak nemrég érkezett meg az első, ami a novemberi kiadás volt. A Lookfantastic Beauty Box egy előfizethető szolgáltatás, amit havonta kapunk kézhez. Többféle feliratkozás lehetséges, ki lehet próbálni akár csak egy hónapra is, de a legjobban az éri meg, ha egy évre megvásároljuk, így havonta vonják a számlánkról az árát, ami kedvezményesen mindössze 15.50 EUR. Ennyiért ingyenes szállítással havonta megkapunk egy doboznyi szuper terméket, gyakran teljes kiszerelésűek is vannak benne, de többnyire utazó méretek. Ráadásul már a postázás is sokkal könnyebb lett, korábban csak értesítőt kaptam és be kellett menni érte, de most már kihozzák.



Természetesen jár mellé szokás szerint az ELLE magazin UK kiadása is, amit jelenleg a kisfiam lapozgat és minden modellre azt mondja, hogy: Baba! Baba!



Az aktuális téma a hygge, aminek definícióját a doboz belsején is megtalálhatjuk, mondjuk az én olvasatomban ez egy amolyan finom, puha, kényelmes és jólesően kellemes állapot. Kíváncsi voltam mit tartalmaz majd egy ilyen jellegű dolog és tulajdonképpen nagyjából megfelelt az elvárásaimnak.




A Lookfantastic Beauty Box 2019 November tartalma:




  • Skimono kézmaszk - teljes méret
  • So Eco Konjac szivacs - teljes méret
  • This Works Deep Sleep Pillow Spray - 10 ml
  • Nuxe Huile Prodigieuse Riche szárazolaj - 10 ml
  • Dr. Botanicals Hemp Infused hidratáló krém - 30 ml
  • Espa Smooth & Firm testvaj - 30 ml






A Skimono kézmaszk bio cellulózból készült, shea vajjal, aloe verával és hialuronsavval és nagy segítség az elgyötört, száraz kezeknek, na, ez tényleg abszolút jó helyen van egy hygge szépségdobozban :)



Konjac szivaccsal eddig még nem volt dolgom, így tulajdonképpen örülök, hogy most kipróbálhatom. A So Eco Konjac szivacs ráadásul szenet is tartalmaz, ami segít revitalizálni a bőrt.




A Nuxe Huile Prodigieuse multifunkcionális olaját már ismerem, szeretem, zseniális! Most már kis kiszerelésem is van belőle :)




A Dr. Botanicals kenderrel gazdagított hidratáló krémje érdekesnek tűnik, állítólag igazi gyógyír a száraz bőrre, talán így télre lehet, hogy jó lesz.



Az Espa márkától már próbáltam mást is, nagyon jó minőséget képvisel, így ebben a testvajban is nagyon bízok, szerintem csoda lesz így télen. Tökmag kivonattal, csipkebogyó- és argánolajjal gazdagítva, E vitaminnal.




A Deep Sleep Pillow Spray az amit magamnak nem vennék meg, de így nagyon örültem neki, ez egy kamilla és levendula illatú spray amit a párnánkra kell fújni és segít gyorsabban álomba merülni. Az biztos, hogy az ágyneműnek nagyon jó illata lesz tőle :)




A maszk, a testvaj, a Nuxe olaj és a Deep Sleep spray miatt úgy gondolom, hogy nagyon eltalált hygge kiadásról van szó, talán még egy kis illatgyertya lett volna a hab a tortán, de így is elégedett vagyok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...