2014. február 6., csütörtök

Nonique Energetizáló Arclemosó teszt



Én előnyben részesítem az arclemosó géleket, ezektől érzem igazán tisztának az arcomat úgyhogy ilyesmiket keresgéltem az Iparfümérián. A hatalmas választéktól mindig egy kicsit zavarba jövök, de a Nonique termékeit már korábban próbáltam és így könnyen esett erre a választásom. Bio Noni gyümölcsöt és levelet, Aloe Verát, Grapefruitot, Guaranát tartalmaz. Most komolyan, kinek ne tenne jót egy ilyen bőrápoló vitaminbomba? A grapefruit energiát és üdeséget ad a bőrnek akárcsak a guarana kivonat, a noni tele van vitalizáló összetevőkkel, flavonidokkal, az aloe vera pedig már köztudottan remek bőrjavító.


Ráadásul megnyugtató módon nem tesztelték állatokon, vegán, ellenőrzött natúrkozmetikum, nem tartalmaz szintetikus illatanyagokat és tartósítószereket, ásványi olajokat, parabént, szilikont.


Használatkor vigyázni kell vele mivel nem tartalmaz mindenféle hiper zselésítő, összefogó anyagokat ezért a gél állagú arclemosóknál egy picit folyékonyabb, adagolásnál óvatosan kell vele bánni. Az illata egyszerűen remek, már ettől felébredek reggel! Maracuja, mango és grapefruit természetes illatanyagok keveréke, isteni! Igazi gyümölcsös de nem idegesítően émelyítő, nagyon kellemes. Teljesen jól habzik és egyszerűen csodásan tisztít. Nagyon jót tesz az arcomnak, szép puha, üde lesz a bőröm tőle, abszolút nem szárít, nem irritál. Tökéletes arclemosó a mindennapokra, kíméletes, frissítő, főleg az enyémhez hasonló kombinált típusú bőrre.

Összetevők:

QUA, COCO-GLUCOSIDE, GLYCERIN, XANTHAN GUM, LACTIC ACID, ALCOHOL, GLYCERYL OLEATE, POTASSIUM SORBATE***, SODIUM BENZOATE***, COCOS NUCIFERA OIL* (BIO KÓKUSZOLAJ), PARFUM**, LIMONENE**, TOCOPHEROL, LINALOOL**, MORINDA CITRIFOLIA FRUIT EXTRACT* (BIO NONI GYÜMÖLCS), HELIANTHUS ANNUUS SEED OIL, MYRCIARIA DUBIA FRUIT EXTRACT (CAMU CAMU), CITRAL**, PAULLINIA CUPANA FRUIT EXTRACT* (BIO GUARANA), ALOE BARBADENSIS LEAF JUICE POWDER* (BIO ALOE VERA), MORINDA CITRIFOLIA LEAF EXTRACT* (BIO NONI LEVÉL), CAFFEINE*, CITRUS PARADISI FRUIT EXTRACT* (BIO GRAPEFRUIT) ::::: * Ellenőrzött biogazdálkodásban termesztett. ** Természetes illatanyagokat tartalmaz. *** Természetes tartósító.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...