2014. február 20., csütörtök

Gyógyító ital megfázásra, influenzára


Minden benne van ahhoz hogy felvegye a harcot az influenzával, náthával, megfázással. Viszont büdös! De az íze egyébként egész korrekt, simán fogyasztható. Meg aztán a fokhagyma miatt emberek közé ne nagyon menjünk, de ha úgyis otthon vagyunk a betegség által letaglózva akkor nagyon hamar helyrehoz minket. Férfim csak Karma Killer italnak hívja, az extrém hatákonyságára és erősségére tekintettel.


Hozzávalók:

2-3 narancs
2-3 citrom
ha van otthon grapefruit akkor 1 db grapfruit
2-3 gerezd fokhagyma
1 kis darab gyömbér tetszés szerint
2 evőkanál méz

A citrusfélék levét kifacsarjuk, majd belereszeljük a gyömbért és a fokhagymát, végül belekeverünk 2 evőkanál mézet. A facsarón maradt gyümölcshúst is belekanalazhatjuk ha nincsenek benne magok. Így hidegen fogyasztjuk, mert fontos hogy a mézet ne érje hő, hiszen úgy nem érvényesülhetnek a gyógyító hatóanyagai. Ha eltekintünk a fokhagyma ízétől egészen kellemes frissítő ital lesz belőle. Ebből naponta leglább kétszer fogyasszunk 1-1 pohárral és döbbenetes hogy mennyire lerövidíti a betegséggel töltött időt, szinte óráról-órára egyre jobban érezzük magunkat tőle.

Squeeze 2-3 oranges, 2-3 lemons, add grated ginger and 2 clove of garlic, two tablespoons honey, mix it and drink 2 times a day!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...