2014. április 1., kedd

Artdeco - Natural Lip CorrectorNagyon régóta szerettem volna szert tenni egy natúr szájkontúrceruzára. Aztán rátaláltam erre a kimondottan natúr, vízálló és ajakra való korrektor ceruzára teljesen természetes árnyalatban. Gyönyörűen meg lehet rajzolni vele a szájunk ívét, és megakadályozza hogy a rúzsok elcsússzanak-másszanak kedvük szerint.
Szerintem egy alkalmi sminkhez tökéletes választás, tartósan keretet ad a szépen kirúzsozott ajkaknak, de hétköznapokra simán ajaknövelőnek is tökéletes.Teljesen natúr színe van és kellemes az állaga, jól kenhető de nem túl maszatolós. Nem tartalmaz illatanyagot.Így néz ki kicsit vastagabban húzva a kezemen.


A képen ezt használtam kontúrnak, tökéletesen passzol és optikailag nagyít. Semmi mást nem viselek a számon mint az Artdeco ajakkontúr ceruzát, mandarinos ajakbalzsamot és az ajkak közepén némi hússzínű ajakceruzát, hogy egy kicsit élettel telibb legyen a látvány. Így egy sietősebb reggelen az ajkunk már rendben is van akár.
Ha valamilyen élénk rúzst használunk, akár az egész ajkunkat lealapozhatjuk a korrektor ceruzával, hogy tartósabb legyen fölötte a szín. 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...