2015. március 2., hétfő

Calena kézkrémek - Szerelmesálom és Álmok




A PURE by Pixiboxban volt szerencsém megismerni a Calena kézkrémet - a Liebestraum volt nekem benne - és annyira megtetszett, hogy rögtön beszereztem egy másikat is. A Calena 100%-ban természetes, minősített natúrkozmetikumokat készít bio összetevőkkel. Nemcsak a termékek gondosan válogatott összetevőiben rejlik a különlegessége, de engem bizony a csomagolással is levettek a lábamról. Nemcsak praktikus, hanem annyira, de annyira édes! Mintha valami mesekönyv illusztrációi szerepelnének a dobozokon :) A Calena filozófiájának köszönhetően a kozmetikumokat nem a nagy üzletláncok forgalmazzák, hanem olyan viszonteladók, akiknek a szívéhez közel áll a natúrkozmetikumok forgalmazása:

Itt találtok egy listát arról, hol tudtok vásárolni

A weblapon arról is olvashattok, hogy a Calena alapítója gyermekkora óta érdeklődik a gyógynövények iránt és az egész nemcsak hogy családi vállalkozásként indult, hanem ezt a jellegét a mai napig őrzi.


Hát nem imádnivalóak ezek a dobozkák? Felderül az arcom ha rájuk nézek :)



Mindkét krém összetevői nagyon megnyugtatóak és csupa olyasmit tartalmaznak amik kiválóan ápolnak. Csupa értékes növényi elixírekkel és illóolaj! Én natúrkozmetikum esetén még nem találkoztam ilyen hatásos és ugyanakkor gyorsan beszívódó krémmel. Szóval a Calena háza táján valamit nagyon tudnak :) 


Nem tartalmaz parabéneket, színezőanyagot vagy tartósítószereket sem ásványi és egyéb káros anyagokat. Ez egy kézkrém esetében pláne fontos, hiszen azt naponta akár többször is használjuk, nem mindegy hogy mérgek szívódnak be vagy jóféle természetes összetevők!


Az állaga finoman krémes de jól kenhető és tényleg nagyon hamar beszívódik. Egy nyomás bőven elég belőle! Puha és mesés illatú lesz tőle a kezem, a Szerelmesálomnak valami nagyon éteri virágillata van, némi citrus jelleggel , az Álmok fantázianevűnek pedig szerintem gyógynövényes cukorka illata van. Mindkettő valahogy nosztalgikus érzéseket ébreszt bennem, szóval én nagyon eltalált, a lélekre is ható illatoknak tartom őket. 

A csomagolásért meg külön üdvözlöm a tervezőket, mert imádom a pumpás kézkrémeket, éjjel amikor álmosan odanyúlok az éjjeliszekrényre, hát nincs kedvem csavargatni meg tekergetni :)

Biztosan újra fogok vásárolni ettől a márkától, ki akarom próbálni az összes illatban ezt a remek kézkrémet és körülnézek mi mindent kínálnak még!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...