2015. november 26., csütörtök

Lookfantastic Beauty Box - 2015. november


A Lookfantastic novemberi szépségdobozában szuper kincsek voltak, minden egyes darab külön örömet okozott és még maga a doboz is gyönyörű! :)


Alig két hét alatt megérkezett a szépségdoboz, első pillantás a tartalomra:


Csupa kényeztető és csajos holmi, például mini szempillaspirál és két rúzs! Meg egy mini flakon a kedvenc tusfürdőmből :)


A doboz tartalma:

Ole Henriksen Empower Foaming Milk Cleanser - 30ml
Korres Guava tusfürdő - 40 ml 
Kebelo Enriching Mask - 30 ml
Dr. PawPaw balzsam - 10 ml
Bellapierre rúzs - teljes méret
BareMinerals rúzs -1,5 gr
Ren V-Cense nappali krém - 15 ml
BareMinerals - Lash Domination szempillaspirál - 1,5 ml

Ami változott az eddigiekhez képest, hogy a Lookfantastic Beauty Box már nem rendelhető külön egyesével, hanem többféle feliratkozás közül lehet választani, 1 havi, 3 havi, 6 havi és 1 éves. Az 1 havinál ugyanúgy 15 Fontba kerül egy doboz, a továbbiaknál pedig kedvezményesebb árakon lehet hozzájutni. Fontos, hogy ha valaki ezt a megrendelés módot választja akkor automatikusan a következő periódus is megújul és automatikusan megrendelésre kerül a következő feliratkozás, viszont ha ezt nem kérjük, egy egyszerű üzenettel töröltetni tudjuk a Lookfantastic saját számlánkra belépve.


Ren V-Cense Youth Vitality nappali krém - Intenzív hidratáló nappali krém. Ren termékek elég gyakran vannak amúgy a Lookfantastic szépségdobozaiban, ami remek, mert eddig még mindennel elégedett voltam amit tőlük próbáltam.


Dr. PawPaw Tinted Ultimate Red Balm - Egy ilyen balzsamhoz már volt szerencsém, az nem votl színezett úgyhogy a számtól a körömágyamig mindenre használtam mert csodásan puhít, tényleg egy igazi balzsam. Papaját, olívaolajat és aloe verát tartalmaz.


A kedvenc mesésen egzotikus illatú tusfürdőm utazó méretben - Igen, igen!! Korres Guava - Itt írtam róla korábban.


Erről először azt hittem hogy egy arcmaszk, de valójában hajravaló: Kebelo Enriching Mask argán és szőlőmagolajjal, kimondottan száraz hajra való és intenzíven kondicionál.


Ole Henriksen Empower habzó arctisztító - Ezt már próbáltam is és nagyon kellemes, abszolút nem szárítja a bőrt, gyengéd de hatásos


Bellapierre rúzs Ruby árnyalatban - remek ötlet volt egy ilyen csodás vöröst is beletenni a novemberi dobozba, annyira jól lehet használni a téli, ünnepi időszakban



A két bareMinerals minta - rúzs Marvelous Moxie árnyaltban és egy Lash Domination szempillaspirál minta -úgy tűnik nem is volt minden dobozban, ezek valami plusz jóságok amit néhány megrendelő megkapott. ( na ez a másik amit szeretek a Lookfantastic szépségdobozokban hogy némelyikbe egy-egy plusz apróságot is rejtenek, sőt nyerni is lehet minden hónapban! - ezzel kapcsolatban is lesz majd hamarosan egy posztom, ugyanis a szerencsések között voltam akik egy Magnitone arc és testkezelő készüléket nyertek, ez annyira álomszerű volt hogy még most is alig térek belőle magamhoz :))) Tehát ha valaki azt gondolná, hogy úgysem lehet nyerni, vagy külföldiek nem nyerhetnek, hát nem igaz, mert megtörtént, komolyan, igazán! :)

Szóval így aztán természetesen elképesztően elégedett vagyok ezzel a dobozzal, mindent imádok ami benne van, mindent fogok tudni használni és nagyon nem bántam meg hogy feliratkoztam a havi előfizetésre. Legfeljebb ha egyszerre több erre szánt pénzem lesz akkor töröltetem a havi feliratkozást és előfizetek a félévesre, mert úgy egy doboz árát meg is lehet takarítani.


4 megjegyzés:

  1. Hm. Nekem ez most nem annyira wow faktor mint az eddigiek. De nem rossz. Most már tényleg benevezek egyre :'D talán jövőre. A Jézuska idén nem hoz szépségápolási szert :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Komolyan, semmi szépségápolási? Egyeztettél erről a Jézuskával? :)))

      Törlés
  2. Az új megrendelési módszer praktikus a cégnek, de az új vásárlók számára nem biztos, hogy a kedvező. Kipróbálási lehetőséget szinte így nem is ad: vagy megrendeled hosszú távra (látatlanban), vagy valamelyik más beauty box mellett teszed le a voksod.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nemhogy praktikus hanem még kimondottan jövedelmező is nekik :) Sok külföldi beauty boxnál váltanak át erre, én most még meglátom, egyelőre ez volt az első feliratkozós dobozom. Csak az a gond, hogy azért nem mindegyik ennyire penge, az októberit pl. nem bántam meg hogy kihagytam. Őszintén szólva direkt ezekre az év végi kiadásokra voltam kiváncsi. Ha nem próbáltam volna korábban amúgy, biztos nem iratkozok fel...

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...