2017. június 26., hétfő

Bloom and Blossom Rejuvenating arcpermet


Eleinte nem tartottam különösebben nélkülözhetetlennek az arcpermeteket, nem is igazán tudtam mit kezdeni velük - de ez is egy olyan dolog, hogy ha egyszer rákap az ember már nem tud meglenni nélküle :) Nyáron a melegnek, légkondinak kitett arcbőrrel csodát tesz, hidratál, ápol, véd!

Ez a Bloom and Blossom Rejuvenating Facial Spritz az egyik Lookfantastic Beauty Boxban lapult. A Bloom and Blossom márkát két sógornő ( és édesanya ) alapította, elsősorban babát váró nőknek és újdonsült anyukáknak szerettek volna létrehozni biztonságos, természetes anyagokkal gazdagított kozmetikai termékeket. Amiket nyugodt szívvel használhatnak terhes és szoptató nők, mert nincsenek bennük veszélyes összetevők ugyanakkor mégis hatékonyak. A hatóanyagok a lehető legjobb minőségűek, a kozmetikumok könnyű használatra vannak tervezve, a csomagolás újrahasznosítható és soha nem teszteltek állatokon. A termékek nem tartalmaznak parabéneket, SLS-t, petrokemikáliákat, mesterséges színezéket vagy illatanyagot. 


Az összetétele ennek az arcpermetnek egyébként lenyűgöző: 

Aloe Vera ( bőrregeneráló, hidratáló )
Gotu Kola ( ázsiai gázló - szövetregeneráló és serkenti a kollagén termelést )
Palástfű ( akne és kiütések, bőrirritációk, pirosság enyhítése )
Lime olaj ( antibakteriális, frissítő )
Mezei zsurló kivonat ( tonizáló, nyugtató, antioxidáns hatású )
valamint:  Maltodextrin, Silica, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Limonene, Citral ( ezek mind alacsony kockázatú adalékok, és többségben természetes eredetűek )



Így együtt ezek a hatóanyagok stimulálják a kollagén termelődést, javítják a bőr tónusát, csökkentik a ráncokat és sötét karikákat. Naponta többször is használható ha egy kis felüdülésre vágyunk, de smink fölé is fújhatjuk. A mérete miatt tökéletesen elfér táskában, neszesszerben és utazásokra is könnyedén magunkkal vihetjük.

Nagyon könnyű permet, nem fénylik, hamar beszívódik. Az illata számomra neutrális, bár érzem a frissítő jellegét. A bőrnek viszont tényleg nagyon jóleső és valóban láthatóan üdébbé teszi - talán a pórusokat enyhén összehúzza és a pirosságot enyhíti és hidratál, de tényleg valahogy jobb lesz az összhatás. Én elsősorban reggel használom arctisztítás után, de van hogy egy nehéz nap után hazaérek és csak fújok egyet belőle ( persze tudom, jobb lenne tiszta bőrre, mert jobban érvényesülnének a hatóanyagok ) Összességében nagyon remek kis cucc! Sokkal jobb mint egy sima ásványvizes spray, ez már abszolút next level arcpermet :)

A Lookfantastic webáruházban megvásárolható (lenne ha épp nem fogytak volna ki belőle mert annyira elkapkodják ) 15 Fontért.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...