2017. július 25., kedd

James Read H2O önbarnító arcpermet



Az egyik legfurcsább dolog amivel egy Lookfantastic Beauty Boxban találkoztam, ez a James Read Gradual Tan arcpermet. Az ilyen szépségdobozoknak az egyik nagy előnye, hogy olyan kozmetikumok is eljutnak hozzám, amiket nem biztos hogy megvásároltam volna külön. Így viszont érdekes újdonságokat próbálhatok ki, mint például ez a különös arcpermet, ami önbarnító hatással bír.

Tiszta rózsavizet, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz így egyúttal ápolja is a bőrünket. A varázsmogyoró kivonat kitűnően tonizál, az aloe és kamilla kivonat pedig regenerál. Könnyű, gyorsan beszívódó és frissítő spray ami fokozatosan segít elérni a kívánt barnaságot.

Tudom, tényleg furán hangzik ez az egész és az ember nem érzi komfortosnak hogy egy önbarnítót fújjon az arcára. Én is tologattam hetekig mire eljutottam odáig hogy kipróbáljam.


Használati módja:

1. A bőr tisztítása és szárítása
2. a spray-t 15 cm-re tartva az arcunktól egyenletesen ráspricceljük ( persze a szemünk csukva )
3. 1-2 percet várjunk mielőtt sminket viszünk fel

A gyártó szerint primerként és setting spray-ként is használható én ezek közül inkább csak a primernek látom értelmét. Egyébként tényleg nagyon könnyedén oszlik el az arcon, mert elképesztően finom permetet képez. Szinte semmi esély rá, hogy foltos maradjon a bőr utána, főleg azért mert én egy perc után felviszek rá egy könnyű hidratálót, így tulajdonképpen azzal elkeveredve fejti ki a hatását. Első alkalommal még szinte semmi nem látszik, de több napon keresztül napi egyszer alkalmazva gyönyörű, aranyló és tökéletesen természetesnek ható barnaságot ad.

Voltam olyan oktondi is, hogy - miután kerékpározás közben elég élesen lebarnultam és a vállaim hófehérek maradtak - odafújtam belőle, közelebbről mint 15 centi és semmivel nem oszlattam el. Na egyedül ekkor, a hófehér bőrömön láttam némi foltot, ami pár óra alatt lett szembetűnő. Viszont másnap egyenletesen ráfújtam az érintett területre majd egy könnyű testápolóval elkenegettem az egészet, így alkalmazva 3 nap múlva szépen összekapcsolódott a valódi és a nem valódi barnaság a karjaimon. Hangsúlyozom, ez nem is testre való egyáltalán, arra több másik terméke van a gyártónak, ez csak az én kukaságom volt, viszont így jobban láttam mire képes ez a cucc :) Többek között arra is rájöttem hogy ez semmiképpen nem ad narancsos jelleget még túltolva sem.

Szóval összességében nagyon izgalmasnak tartom, hogy egy arcpermet önbarnítóként működik, ráadásul elképesztően diszkrét eredménnyel és még anti-aging és tonizáló hatású összetevőket is tartalmaz. Én nem vagyok egy nagyon barnítós karakter, de rá kellett jönnöm, hogy tényleg kontúrosabb és üdébb tud lenni így az arc.

Ja és ne feledjük az illatot se, nem érzem rajta a tipikus önbarnító illatot, viszont a rózsavizet sem, inkább valami frissítő, enyhén virágos jellegűt.

Mindössze arra kell figyelni, hogy nagyjából 5-7 spriccelés elég egy alkalommal és hogy ne hagyjuk ki a nyakat sem mert akkor esetleg éles lesz a kontraszt.

3 megjegyzés:

  1. Szia! Rendszerese követem a blogod, nagyon szupi dolgokat találok itt.
    Az lenne a kérdésem, hogy a te júliusi lookfantastic boxod megérkezett-e?
    Mert nekem most van egy kis harcom velük..

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! Köszi :) A júliusi megérkezett ugyan, de az egyik benne lévő krém nyitva volt és összekent mindent, ezért azt nem tudtam lefotózni a blogra. Kértem helyette pótlást, azt írták küldik, még egyelőre nem érkezett meg. Viszont amikor én egyszer úgy jártam hogy nem jött meg határidőn belül a doboz, akkor nekem simán küldtek helyette egy másikat, illetve egy másik olvasóm is írta hogy egyszer neki is küldtek egy új dobozt amikor nem kapta meg. Illetve ami mostanában feltűnt, hogy ezeket a dobozokat eddig a csomagos postás hozta, de most közölték, hogy mivel sima postai küldeményként, nem csomagként van feladva ezért rábízták a levélkihordó postásokra, akik viszont nem hozzák ki mert nem fér el a táskájukban, csak egy értesítést dobnak be. Sőt, a júliusi nekem tulajdonképpen csak le volt téve a munkahelyem ajtaja elé a postaláda alatt...ezt mondjuk nem értem, bárki elvihette volna. Szóval érdekes az egész.

      Törlés
    2. Köszi a válaszod:)
      Én sajna kénytelen voltam lemondani az éves előfizetést, mert se a májusit se a mostanit nem kaptam meg, a júniusit pedig csak újraküldve.. Lehet, hogy a posta a hibás, nem is tudtam az új rendszerről, eddig nem kaptam értesítést se.
      Megértőnek tűntek eddig, de amikor kértem, hogy küldjék vissza a pénzt a meg nem érkezettek után, adták az értetlent. A válaszuk az volt, hogy 14 nap után nem küldhetek vissza csomagot... Remélem hat majd a fogyasztóvédelemmel való fenyegetőzés. Kicsit unom már a havi levelezgetést velük.
      Kár, mert fáj a szívem a boxok után. Klassz cuccok voltak mindig bennük. Reménykedtem, hogy befut valamikor a júliusi, de azt hiszem keresztet vethetek rá. Nembaj, majd jövök ide ha kínozni akarom magam.:D

      Törlés

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...