2018. január 3., szerda

Leárazások online és az üzletekben - Reserved




Nagyon remek dolgokra lehet bukkanni most az év eleji leárazásokban így mindegyik kedvenc üzletem kínálatából válogatok nektek majd, először a Reserved akciós darabjai közül szeretnék mutatni néhány egészen jó fogást :


A kedvencem ez a gyönyörű ruha, ami szinte még minden méretben kapható, 8.995 Ft-ért


Ez a csoda mintás darab 6.995 Ft és jelenleg nagyobb méretekben elérhető, de ha visszaküldenek belőle akkor még változhat a kínálat


Ez a ruha szintén 6.995, kicsit Gucci hangulatot kelt a csík miatt és olyan sportosan vagány


Ilyen flitteres bokacsizmát lehet beszerezni a még hátralévő tél végi, tavasz eleji bulikhoz mindössze 5.995 Ft-ért. Ez azért egész jó deal...!


Egyik kedvencem ez a strasszos fülhallgató, bevallom még ajándékként is szívesen láttam volna a fa alatt. 1995 Ft-ba kerül, nagyon megéri!


Másik kedvencem ez a csodás tüll ruha amit én egy kis testhez simuló fekete fölött viselnék, de sok mindent fel lehet dobni vele, egy igazi joker! 6995 Ft



Az elegáns minimál stílus kedvelőinek, zsebes ruha csősállal mindössze 5.995 Ft-ért


De érdemes szétnézni a kiegészítők szekcióban is, mert már illatok, gyertyák, füzetek, poharak is vannak, minden leárazva! Szuper sapkák, sálak és kesztyűk is elérhetőek.



Tippem: mindenképpen nézzétek meg kinagyítva is a képeket ha online válogattok, így jobban belőhető az anyag is, illetve az összetételt is elolvashatjátok az oldalsó infóban az egyes termékeknél.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...